Стенен шкаф за кухнята. Направете сами + 700 снимки, рисунки, стъпка по стъпка инструкции

направете сами кухненски шкаф направете сами кухненски шкаф

Решихте ли да направите своя собствена кухня? Ето 25 идеи как да направите стенен шкаф за кухнята с рисунки и стъпка по стъпка снимки. Това не са най-трудните проекти, но определено се нуждаете от помощ, за да не прекарвате много време в търсене на информация.

приготвяне Направи си кухненски шкафове Това ще спести пари и ще създаде кухня с индивидуален дизайн. По този начин получавате точно това, което искате. Ето прости модели, с които дори начинаещ може да се справи. Но след като кухненските шкафове са инсталирани, може да изглежда, че сте правили шкафове през целия си живот. Освен това в статията ще намерите стъпка по стъпка снимки за това как да направите фотодиодно осветление на кухненския шкафустановят микровълнова в шкафагрим държач за хавлиени кърпи и много друга полезна информация.

 

Как да си направим стенен шкаф за кухнята

как да направите стенен шкаф за кухнятаАко търсите евтин начин да го направите направете сами кухненски шкафизползвайте тук стъпка по стъпка инструкции, Причината, поради която ще бъде сравнително евтина, е, че шкафът е направен от шперплат, а това обикновено е евтин строителен материал. Ето защо, ако имате ограничен бюджет, можете да обмислите тази опция. Такива шарнирни кухненски шкафове могат да бъдат направени с помощта на конвенционални инструменти. Поради своята простота, монтиран на стена шкаф е идеален за демонстриране на предимствата на дизайна без рамка. Всичко, което е необходимо за сглобяване, независимо дали в магазина или на работното място, е креп-джиг за съединяване на части, от четири до шест скоби, винтове и лепило. Подробни инструкции можете да намерите на уебсайта, вижте по-долу процедурата по сглобяване на кухненския шкаф стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/shkaf/navesnoi#sigFreeIde0a23e5463

Стенен шкаф с рафтове

стенен шкаф с рафтовеДруг пример как да направите кухненски шкаф за стена направете го сами. За разлика от другите представени дизайни, този шкаф има двойни врати, Общото правило е, че вратата винаги трябва да е над ширината. Също така трябва да добавите централна вертикална лентаза затваряне на пролуката между двойните врати. За работа ви трябват дъски, шперплат и два комплекта врати.

на първо място, фиксирайте страничните стени с отвори за щифтове от вътрешната страна за регулируеми рафтове - това е много по-лесно да се направи в началото, Пробийте дупки за предните панели.
За по-високи рафтове просто отрежете страните отгоре. За дълбоки рафтове е необходимо да се регулира ширината на шперплата.

Поставете задния опорен вложка в горната част на шкафа. Когато окачите шкафа, завийте тази дъска в шиповете на стената. За допълнителна поддръжка може да добавите втора поддръжка в долната част на шкафа.

Гърбът не е конструктивен, но покрива вътрешната страна, така че не може да се използва за окачване. Използвайте лепило и нокти за закрепване.

Предната подложка е монтирана на върха и отдолу, но увеличава страните на шкафа, така че оставете малко пространство за маневриране, когато инсталирате шкафовете.
В края инсталирайте рафтовете и закрепете вратите.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/shkaf/navesnoi#sigFreeId721236610d

Стенен шкаф за кухня с врати

стенен шкаф за кухня с вратиОбикновено е стенен шкафно идеята е вратите да се отварят от страната на печката, въпреки факта, че това е един дизайн. Тази опция е наистина прави кухнята по-функционална.

забележка, Тук дълбочината на шкафа от 30 см е избрана като цяло, включително врати, предната рамка и задната стена, така че шперплатът е нарязан на 25 см. Можете да изберете различна дълбочина, просто се уверете, че съвпада с шкафовете във вашата кухня.

За производството на рамката направете сами кухненски шкаф ще ви трябва:

 • 2 листа шперплат 10-1 / 4 "x 30" (13 x 76 см) страни
 • стенен шкаф за кухня с врати2 листа шперплат 10-1 / 4 "x 43" (13 х 110 см) отгоре и отдолу
 • 1 лист шперплат с дебелина 6 мм 44-1 / 2 "x 30" (113 x 76 см) назад
 • 1 x 1 ", 43" (110 см) вътрешна стойка с летви

Предна част

 • 2 бара 1x2 27 "дължина (68 см)
 • 1 дъска 1x3 27 "дължина (68 см)
 • 2 бара 1x2 45 "(114 см)

Рафтове с такива размери като горната и долната част на шкафа, но с изрязани краища на 5 мм.

Процедурата за изработка на шарнирен кухненски шкаф със собствените си ръце, вижте стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/shkaf/navesnoi#sigFreeIdcb85dcf9db

Направи си сам направи дръжки за кухненски шкаф

монтаж на дръжки за врати на кухненски шкафЕто един прост и евтин начин.как точно поставете дръжки за кухненския шкафбез сложни инструменти и без сваляне на вратите. Пестенето на време и пари означава повече време за почивка! От необходимите инструменти бормашина и бита, отвертка, лепенка, молив с владетел. Погледнете дизайна на вашата кухня и определете къде искате да инсталирате дръжките. След това определете местата за дупките. Вземете парче лепенка, маркирайте дупките с молив и тренировка! Извадете лентата и прикрепете към съседната врата. Не забравяйте да използвате на вратите, отваряне в една посока! Правете и на врати, които се отварят по другия начин.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/shkaf/navesnoi#sigFreeId3085010886

Чертеж на ъглов кухненски шкаф

ъглов чертеж на кухненски шкафЕто стъпките за монтаж и чертежи на ъглов кухненски шкаф стъпка по стъпка снимки. Важно е да се отбележи, че този план, по-специално, за стенен шкаф от 28 см шперплат лист с дебелина 18 мм, за да се направят предни рамки, които трябва перфектно да съвпадат помежду си. Също така се препоръчва да закупите (поискате, вземете назаем, наемете) добър трион за изработка на този шкаф. Имайте дизайн 45 конични сеченияАко не можете да вземете трион за маса, ще трябва да инсталирате шкаф със скрити ъглови стени, тогава няма да е необходимо да правите скоси.
Когато внимателно разгледате чертежите, ще разберете какво всъщност да направите направете сами кухненски шкаф съвсем просто! Инструкциите обаче могат да бъдат прочетени на уебсайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/shkaf/navesnoi#sigFreeIdde2778612d

Това е друг пример. Според подобна схема можете да сглобите и шкафа на долния ъгъл.

ъглов чертеж на кухненски шкафМайсторски клас с изработка на чертежи ъглов висящ шкаф с двойни сгъваеми врати, Този стил опростява достъпа до плота и е по-лесен за изграждане от шкаф с ъглови врати. Снимките стъпка по стъпка показват реда за монтаж.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/shkaf/navesnoi#sigFreeId76969240c4

Как да направите ъглови кухненски шкафове

как да направите ъглови кухненски шкафовеЕто един прост проект за преобразуване на кухнята. Вижте чертежите, как да направите шарнирни и долни ъглови кухненски шкафове със собствените си ръце, Дизайнът включва врата във формата на буквата "L". Вратите не трябва да се изграждат по същия начин, както е показано на снимката - направете ги според вашите нужди! Долният шкаф се поддържа от регулируеми крака. Списъкът с необходимите материали е на уебсайта на автора.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/shkaf/navesnoi#sigFreeIdafd3d2b0d9

Кухненски отворен шкаф с рафтове

отворен кухненски шкаф с рафтовеЗа да сглобите такъв дизайн, трябва внимателно да планирате всичко. В случая трудността беше, че в ъгъла на тази кухня беше всмукване на въздух, точно на мястото, където е била планирана горната част на кухненския шкаф. Затова беше решено рамката на шкафа да бъде толкова висока, колкото височината на тавана, така че каналът да бъде разположен вътре, но в същото време да се направи предната рамка на същата височина като съседните шкафове. Тъй като шкафът е в ъгъла, тук в левия ръб тук са използвани 1х3 дъски за връзване на съседния шкаф под ъгъл 90 градуса. За да направите това, изрежете дупка в задната част на шкафа за канала и окачете структурата на място.
След това затвориха горната част с щанга и добавиха същото за всички останали шкафове. Ако имате подобна ситуация, можете да използвате този пример за направете кухненски отворен шкаф с рафтове във вашата кухня. Още няколко съвета, Пробийте отвори за джобове, обърнати напред по всички горни, долни и странични ръбове, за да закрепите предната рамка в следващите стъпки. Фиксирани рафтове закопчайте с ноктиНе правете дупки в джоба, те ще бъдат видими отдолу. Закачете шкафа през горната шпилка за стените.

Подробни инструкции със списък на материалите могат да бъдат намерени на уебсайта и вижте по-долу стъпка по стъпка снимки, с чертежи и диаграми.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/shkaf/navesnoi#sigFreeId9ff42166a0

Отворен рафт на рафта

отворен рафтТози прост дизайн може да изпълни не само практична, но и декоративна функция. Отворен рафт върху висящ кухненски шкаф придава на кухнята по-хармоничен външен вид и в същото време ще се изумите колко лесно е да направите отворени шкафове за стени в кухнята!

За да направите това, ще ви трябва една дъска 1x8 с дължина 2,5 м, 1х2 дъска с дължина 120 см и шперплат. За монтиране подгответе лепило и скоби.

 1. Страничният панел трябва да съвпада с други шкафове, включително предния и задния панели.
 2. Просто се уверете които сглобиха шкафа в правилната конфигурация, В този случай тя е отворена отляво.
 3. Горната и долната рафтове фиксирайте първо със скоби или нокти, след това с лепило.
 4. След това инсталирайте останалите два рафта.
 5. Закачете шкафа, като го прикрепите към съседен шкаф и шипове в стената. Ако няма шпилки, използвайте система за закрепване на гипсокартон.

Майсторски клас за това как да направите рафт за висящ шкаф в кухнята, вижте по-долу за стъпка по стъпка снимкиза

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/shkaf/navesnoi#sigFreeIdbf498d3c81

Кухненски шкаф за стена

кухненски шкаф за стенаТези стъпка по стъпка снимки с рисунки ще ви помогнат да направите направете сами стенен кухненски шкаф без усилие. Можете да прочетете подробните инструкции на уебсайта, тя включва описание на всички етапи на монтажа и списък с материали. Ето защо, ако имате нужда от стенни шкафове, тогава използвайте връзката под галерията.

Списък с материали:

 • 20 мм шперплат от твърда дървесина, нарязан на ленти от 30 cm.
 • 6 мм шперплат за задната стена
 • Решетки за предната рамка и опори
 • Кант за рафтове
 • Затягащи винтове с отвори (тънка резба за твърда дървесина)
 • Форма за короната

Измерете необходимата ширина на шкафа и изчислете размерите на частите според вашите размери. Тук шкафовете са показани със стандартна височина 75 см, но можете да го направите по-висок или по-широк, просто коригирайте страничните разфасовки.

първи начертайте чертеж на кухненския шкаф и напишете списък на части с размери.

кухненски шкаф за стенаОбърнете вниманиече предната рамка е пълният размер на шкафа, но всъщност рамката е с по-малка ширина (5 мм от всяка страна). Това се прави така, че по време на монтажа да имате малко пространство за маневриране, ако стената има дефекти.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/shkaf/navesnoi#sigFreeId1cf4f6953b

Направи си сам висящ кухненски шкаф

направете висящ кухненски шкафЕдна от най-простите конструкции за изграждане е висящ шкаф и да го улесним още повече, когато няма предна рамка. Този стил се нарича рамка или европейски. Липсата на предна рамка ви позволява да използвате багажника по време на инсталацията, тоест повече използвайте ефективно пространството на шкафа, За да направите шкафа за окачване по-регулируем, пробийте дупки за щифтовете, за да регулирате височината на рафта.
Рамката е изработена от завършен кленов шперплат 2 мм. Водещият ръб на рафта се комбинира с предварително готово дърво, за да съответства на шперплата.
Ако искате рамката да е по-тясна, просто намалете ширината горен, долен или заден рафт.

Необходими инструменти:

 • Клип за джобни отвори
 • бормашина
 • Маса и циркуляр
 • Колело за рулетка

Също така методът може да бъде събран и долен кухненски шкаф, Вижте стъпка по стъпка снимки за това колко лесно е да направите направете висящ кухненски шкаф. 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/shkaf/navesnoi#sigFreeIda19315ad8b

Как да направите корона за кухненски шкаф

как да направите корона за кухненски шкафПравенето на корона на шкаф всъщност е по-лесно, отколкото си мислите. За повече информация относно процеса на рязане и инсталиране на короната върху кухненския шкаф, прочетете основното ръководство на уебсайта на автора, линк под галерията със стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/shkaf/navesnoi#sigFreeId91e4b4bef5

Осветление под кухненски шкафове

осветление под шкафоветеЕто няколко примера как да направите свое собствено осветление за кухненски шкаф, Разбира се, може да има милион опции, но все пак трябва да изберете един. Приема се, че имате основни познания за електричествотонякои умения и опит. Ако нищо от това не съществува, тогава по-добре не пипай, оставете тази работа на специалист. И ако има опит, тогава задачата да се направи подсветката не е толкова трудна. Този проект ще отнеме около 2 часа. Какво ще е необходимо инструменти и материалиМожете да прочетете на уебсайта като подробни инструкции. Авторът дори се разви софтуер, тя е показана на снимката в галерията, така че диодите плавно придобиват яркост. Вижте, може да ви е полезно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/shkaf/navesnoi#sigFreeId980d73c43b

LED осветление за кухненски шкафове

Това е вторият вариант, как да направите фотодиодно осветление за шкаф в кухнята.

кухненски шкафовеКонсумацията на енергия е 21 W за 4 метра светодиоди. Лентите имат самозалепващ се фон, така че за монтажа им не се изискват инструменти, Светлините са много мощен, можете перфектно да четете, готвите и да правите съдовете. Интересното е, че под него храната изглежда свежа и цветна. На повърхността почти няма сянказащото има много малки източници на светлина. Моля съпруга си, щастлива съпруга - щастлив живот.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/shkaf/navesnoi#sigFreeId1df370f516

Кухненско осветление за стенни шкафове

Вижте друг пример как да направите кухненски шкаф светлина с LED лента.

кухненско осветление за стенни шкафовекухненско осветление за стенни шкафовеЕдно от хубавите неща е, че той е само 12 V DC и можете да използвате подсветката без никакъв риск, ако го използвате напълно изолирано захранване, Освен това не са необходими никакви инструменти, ако лентата напусне, можете използвайте горещо лепилода щракне обратно на мястото си.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/shkaf/navesnoi#sigFreeIdb1a30e8798

Осветеност на кухненски шкафове 50 снимки

Както вече споменахме, може да има милион опции, всяка осветление за кухненския шкафНаправено със собствените си ръце е уникално, то е като коледно дърво, няма две подобни. Просто погледнете още няколко примера, за вдъхновение, само ако се захващате за работа, не забравяйте спазвайте мерките за безопасност.

Вижте вмгалерия с редактирани изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/shkaf/navesnoi#sigFreeId5ba09251b3

Кухненски шкаф

кухненски шкаф за стенаХаресвате ли уникални и красиви антични мебели? Можете да го направите толкова сладък направете сами кухненски шкаф на стената, Дизайнът показва популярните модели от мебели от миналия век. Този стенен шкаф напълно сглобен от лепило и дърводелство. За закрепване на пантите на вратите се използват само винтове на задния панел.

От материали ще ви трябват 15 дъски, лепило за дърво и скоби, не можете без тях, когато лепете части. А също и панти на вратата, дръжки, малък магнит и винтове. Изберете сами довършителния материал, в този случай той беше използван тунгово масло.

Ако използвате готов дървен материал, няма да ви трябват сложни инструменти. Можете да направите шкаф в кухнята с трион за маса и мозайката.

Тъй като почти цялата структура е сглобена с лепило, няколко съвета за залепване на дърво:

 1. кухненски шкаф за стенауверете се, че повърхностите са чисти и гладки, използвайте скоби;
 2. веднага щом затегнете скобите, не забравяйте да почистите излишното лепило със скрепер;
 3. оставете лепилото да изсъхне поне един час, преди да премахнете скобите;
 4. когато лепете на последния етап, използвайте дюбели за укрепване на връзката.

Задният панел е единственото място, където се използват малки винтове. Маркирайте пантите на входната врата и предната рамка, след което с длето отрежете дебелината на дъските. Закрепете пантите към рамката на вратата и отпред с винтове.

Подробни инструкции как да направите кухненски стенен шкаф, можете да четете на уебсайта на автора, като използвате линка под галерията. По-долу вижте стъпка по стъпка снимки и рисунки с размери, Следвайте инструкциите и ще успеете.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/shkaf/navesnoi#sigFreeId1b59b4782a

Как да заменим дървените врати със стъклени в шкаф

шкаф за замяна на дървени врати със стъклениПроменете дизайна на кухненския шкаф за 2 часа, като промените дървените врати на стъклени, Това просто решение може да промени външния вид на всяка кухня и да превърне обикновен шкаф в декоративна витрина. Такава промяна се препоръчва. само за шкафове за врати с рамка и панел, където можете да разменяте дървени панели за стъкло, за да направите кухненски шкафове със стъклени врати. Подмяната на показаните снимки на вратата отне приблизително два часа.
В шкафовете повечето от вратите са направени така, че плоският панел да се вмъква в каналите на рамката. За да премахнете панела, просто изрежете раздела на гърба на вратата. След това просто поставете чашата на това място. Това е кратко, повече подробности можете да прочетете на уебсайтаи може би ще има достатъчно стъпка по стъпка снимки по-долу.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/shkaf/navesnoi#sigFreeId8d9b2250e9

Направете сами прост кухненски шкаф

направете си прост кухненски шкафТова не е цялостна конструкция, но дава обща идея. че направете кухненски шкаф със собствените си ръце, трябва да определите какво ви е необходимо от оборудването. В този случай ще ви трябва маса и ръчен трион, това ще бъде вашият основен инструмент. Просто трябва много точно да изчислите размерите на частите. Все още са необходими циркулярен трион, електрическа бормашина, лента и т.н.
Когато отрежете дъските, задайте заключващ блок много удобно, когато всички дъски се нуждаят от една и съща дължина. Не забравяйте да спазвате предпазните мерки при използване на електроинструменти.
Вижте по-долу как да направите кухненски шкаф в стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/shkaf/navesnoi#sigFreeIdb9165dd496

Кухненски шкаф с плъзгаща се врата

кухненски шкаф с плъзгаща се вратакомфортен кухненски шкаф с плъзгаща се врата, Тя е атрактивна, защото чиниите и атрактивните предмети могат да бъдат поставени от едната страна, а неща като кутии за храни, консервирани стоки и зеленчуци могат да бъдат сгънати от другата страна. Вратата се плъзга на колеласледователно, той лесно се плъзга, не притеснява никого и двете страни на шкафа са еднакво достъпни. Дизайнът на този проект беше изненадващо прост. По принцип това е просто голям рафт с обикновена врата на колела, прикрепена отпред.
Размерите на кухненския шкаф, представени в този проект, са 230 см височина, 185 см ширина и 34 см дълбочина. Това, разбира се, е солиден дизайн, така че преди да го направите, уверете се, че това шкафът ще влезе във вашите врати.
Как да направите такъв шкаф в кухнята или килера, погледнете стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/shkaf/navesnoi#sigFreeIda063291669

Стенен шкаф

шарнирен плъзгащ се гардеробшарнирен плъзгащ се гардероб

шарнирен плъзгащ се гардеробНе е тайна, че светът е пълен с любители на кафе, затова много хора ще харесат този проект! Ако имате нужда от интересен начин да съхранявате всичките си запаси от кафе, този кафе бар е идеалното допълнение към вашата кухня.

Как да направите това кухненски шкаф, може да се прочете на уебсайта на автора на проекта, там ще намерите списък с всички необходими инструменти и инструкции стъпка по стъпка. Вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/shkaf/navesnoi#sigFreeId0a68fc6ca8

Монтаж на кухненски шкафове

монтаж на стенни шкафове за кухнятаОбърнете внимание майсторски клас как да инсталирате стенни шкафове в кухнята, Процедурата на работа е показана на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/shkaf/navesnoi#sigFreeId47b00a07b2

Сега, когато сте подготвили мястото и сте инсталирали горните шкафове, е лесно да се инсталира долни кухненски шкафове, Не добавяйте още чекмеджета и врати. Все още трябва да монтирате плота. Инструкциите как да инсталирате горните и долните кухненски шкафове можете да прочетете на уебсайта, връзките под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/shkaf/navesnoi # sigFreeId8c241ac118

Как да инсталирате висящи шкафове в кухнята на IKEA

Това не е прост, но надежден метод, как да инсталирате стенни кухненски шкафове от Ikea.

как да инсталирате стенни шкафове в кухнята на IKEAВъпреки че има много стъпка по стъпка снимки, те показват само част от процеса, можете да научите повече от инструкциите на уебсайта на автора, линк под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/shkaf/navesnoi#sigFreeIdb20f12873c

Микровълнова фурна в кухненския шкаф

Как да инсталирате микровълнова фурна в кухнята

как да инсталирате микровълнова фурна в кухнятаТози уикиутор описва два метода, как да инсталирате микровълнова фурна в кухнята, Първият начин е под шарнирния кухненски шкафТова е труден вариант, той изисква специално оборудване за качулка и материали за закрепване. Вторият начин е по-лесен, трябва да направите кутия подходящ размер или инсталирайте микровълнова печка на рафт като се вземат предвид вентилационните отвори. Процесът, изобразен на снимките, е красив, но може би не напълно ясен. Ето защо е по-добре да използвате връзката под галерията и прочетете инструкциите на уебсайта, всичко е нарисувано там ясно и подробно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/shkaf/navesnoi#sigFreeId5278d0a2b4

Как да инсталирате микровълнова фурна в кухненски шкаф

как да инсталирате микровълнова фурна във висящ шкаф в кухнятаче инсталирайте микровълновата в кухненския шкаф, не бързайте да се обадите на специалист, лесно можете да го направите сами с помощта на обикновени инструменти и един помощник. В допълнение към печката ще ви трябва отдушник, Вентилацията е вградена в стената и е лесна за инсталиране, когато изграждате или реконструирате кухня. Но ако можете да се справите гипскартон, можете да инсталирате микровълнова фурна в готовата кухня. Имате нужда и от шкаф, в който ще бъде монтирана микровълновата. Шкафът не само осигурява подкрепа, но също така крие окабеляване и може да бъде част от вентилация.
Ще ви трябват около два часа, за да инсталирате микровълновата печка в шкафа, или малко повече, ако има затруднения с вентилацията. Подробни инструкции можете да намерите на уебсайта. или просто погледнете стъпка по стъпка phза.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/shkaf/navesnoi#sigFreeId56576e4dc2

Как да инсталирате микровълновата на скобата

пример как да инсталирате микровълнова фурна в шарнирен кухненски шкаф с помощта на скоба.

как да инсталирате микровълновата на скобатаСледователно, трябва да закупите конзола, тоест скоба, парче боядисана черна стомана, предназначена за монтаж и закрепване на микровълнова фурна с размери 10 см. Инсталацията е проста, вижте стъпка по стъпка снимки, инструкциите могат да бъдат прочетени на уебсайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/shkaf/navesnoi#sigFreeId074da175f3

Ето подобна опция, само без горния шкаф, микровълнова фурна, прикрепена към задната стена и специално изработен рафт, който е фиксиран между два висящи шкафа.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/shkaf/navesnoi#sigFreeId405f0492c0

Вградена микровълнова печка с качулка

вградена микровълнова печка с качулкаДруг начин как да инсталирате микровълнова фурна в кухненски висящ шкафе. Към щифта е прикрепена специална метална монтажна плоча и към нея е прикрепена микровълнова печка. Трябва да инсталирате микровълнова печка на щифтаа не на стената. Металната планка за монтаж е много удобно за инсталиране, тъй като на практика държи цялото тегло на конструкцията. След като закрепите печката към плочата, прекарайте захранващия кабел нагоре през отвора, който трябва да се пробие в горните шкафове.
Необходимо е направете заедноКогато асистентът ви стабилизира микровълновата, първо затегнете саморегулиращите се винтове с пръсти. След това затегнете винтовете докрай с гаечен ключ. Ако микровълновата фурна има вентилационна тръба, свържете се към канала с помощта на лента.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/shkaf/navesnoi#sigFreeId5c6edf4e67

Диаграма за инсталиране на микровълнова фурна

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/shkaf/navesnoi#sigFreeIdcfad7ebdd3

Микровълнова фурна в кухненския шкаф 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/shkaf/navesnoi#sigFreeIdc35955acce

Релса за кърпи за хартия под шкафа за стена

релса за хартиени кърпи под стенатаПреглеждайки това стъпка по стъпка фото ръководство, ще разберете как да направите хартия за хартиена кърпа под кухненски шкаф, Проблемът е, че хартиените ролки могат лесно да се замърсят, така че поставянето им на маса или рафт, където може да се намокри, не е добра идея. Вместо да купувате държач на бобина, можете да направите обикновена хоризонтална лента над мивката, което е нещо повече икономичен, евтин и удобенох!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/shkaf/navesnoi#sigFreeIdc35e01c680

хартиена кърпаИ за долния шкаф закрепете лентата за хартиени кърпи възможно по този начин. Просто подгответе дъска 1x6 с дължина 180 см, отрязайте две странични стени с дължина 45 см и долната част на 30 см. След това вземете шина 1x2 с дължина 60 см и направете две напречни ленти на 30 см от нея. Ще ви трябват и малки скоби с винтове (за закрепване към вратата на шкафа). Когато всичко е готово, прикрепете дъното към страничните дъски. След това поставете прътите на върховете и дъната за допълнителна поддръжка. Ако не искате да правите държач на ролка, можете да добавите рафт в горната част. За да закрепите към вратата, използвайте скоби с L-образна форма, много е лесно. Сега просто попълнете любимите си аксесоари и сте готови! По-долу в галерията можете да видите чертежите на допълнителния багажник.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/shkaf/navesnoi#sigFreeId39009f9cb5

Чертежи за кухненски шкафове

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/shkaf/navesnoi#sigFreeId257d983ad1

Кухненски стенни шкафове снимка 200 снимка

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/shkaf/navesnoi#sigFreeIdc5abfe91e6

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...