Публикувано в украса

Как да сгънете дървопилка 16 снимки Любими

Woodpile в страната Woodpile в страната

Ако има въображение, тогава от купчина дърва за огрев може да се изгради и нещо привлекателно. Все едно, те трябва да бъдат съхранявани някъде, така че защо да не ги направите част от ландшафтен дизайн на двора или парцела. За да подредите красиво дървесната пила, не е нужно много талант, но можете да измислите и нещо креативно.

 

Разбира се, няма толкова много опции, различно е как не можете да ги подреждате в стекове. В този случай има различни технологични аспекти на сушенето на дърва, мерки за сигурност и всичко това. В края на краищата, дърворезбите са направени не само за красота.

Направи си дърводел

 

Във всеки случай, към въпроса може да се подходи нестандартно и придайте на дървоядката някаква оригинална форма, Форма като тази на снимката е много по-привлекателна от скучен стандартен стек. Можете да подредите дървените трупи с чист слайд и след това решението предлага да се направи забавна физиономия върху дървесната кутия.

дърва за дърва за огрев

улична дървесина

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Подреждане на дърва за огрев в малина - метод на Холцхаузен

 

Кой смята, че да постави дърва за огрев в малина, това е правилно, той го хвърли и това е всичко - греши. Полагането на дърва за огрев е технология със собствен научен подход. Педантичните германци дори разработиха метод за стайлинг, наречен holzhausen, Поленица се оказва тук в толкова оригинален вид, но това не е за красота. Дървата с неправилна форма са поставени в средата, в резултат на което се създава вертикална циркулация на въздуха и цялата „къща“ равномерно изсъхва както отвътре, така и отвън. На снимката можете да видите целия етап и да вземете себе си в услуга. Немците, хората са сериозни - няма да измислят лоши неща.

подреждане на дърва за огрев

подреждане на трупи

 

 

 

 

 

 

Обърнете внимание на центъра на дървоядката

направете сами полагане на дърводел

Направи сам подреждане

 

 

 

 

 

Кръгла дървопилка

 Придаването на дърводел на кръгла форма вече прави структурата привлекателна, но тук авторът на този дизайн е постигнал съвършенство, като е поставил дървопила под формата на топка. Нямам идея как може да се направи това, освен да се използва специална рамка, но най-важното е, че е красива.

красива дървопилка

кръгла дървопилка

 

 

 

 

 

 

 

 

Красив дърводел

 

За талантлив човек няма рамка в изкуството. Тук такива изображения могат да бъдат разположени върху обикновена дървопилка.

красива дървесина в страната

Woodpile със снимка

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Woodpile у дома

 

Разбира се, най-удобно е да съхранявате дърва за огрев по-близо до къщата, в допълнение, дървеният камък под стълбите или до стената прави къщата да изглежда по-удобна, добавя цвят и привлекателност. Много практично за сгъване на трупи под стълбитеако има такива. Няма нужда да стигате далеч и дървата за огрев са приютени от времето.

дървопилка у дома

дърводел под стълбите

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Къща за трупи

 

Можете също така да построите къща от дърва за огрев. Просто покриването на дървената шипа с шисти или друг материал е скучно. Както можете да видите на снимката, хората подходиха към въпроса творчески. Всичко, от което се нуждаете за строителството, е да намерите малко плочки и да направите балдахин, а това не е просто дърводел, а хубава сграда с прозорци и дори часовник. Украсете с саксии за цветя, засадете цветя наоколо и вашият двор ще изглежда много по-привлекателен.

къща от дървопил

 

Покритие за дърводел

 

Понякога навесите са специално изградени за съхранение на дърва за огрев, но, разбира се, е много по-лесно да се постави обикновен навес. Зависи от криминалната ситуация в района на лятната ви резиденция. Ако всичко е наред в това отношение, тогава балдахин за дървопил е достатъчен, а за дърва за огрев по-добре, повече въздух за вентилация. Сенникът също е част от дизайна, така че може да бъде направен и солиден и красив, например под формата на дървена къща.

дърводел на двора

дърводел под навес

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...