Публикувано в От шишарки

Коледно дърво, изработено от шишарки със собствените си ръце. Майсторски класове + 700 снимки

коледно дърво от шишарки коледно дърво от шишарки

Добра идея да отпразнувате Нова година с нов цветен занаят. Тук ще разберете как да направите коледно дърво от шишарки направете го сами, с настъпването на зимата това е най-уместната тема. Има много начини, 30 от тях са представени в тази статия.

Ако се интересувате от класическата версия, разгледайте примери как да направите коледни елхи от шишарки на шишарки. Искате малко сувенир, направете малко коледно дърво от един конусСтрахотен подарък и добро занимание за деца. Подходящ за новогодишен декор мини коледни елхинаправени от люспи от борови шишарки. На празничната трапеза или камината изглежда просто несравнимо. Всичко това е лесно да направите със собствените си ръце, майсторски класове със стъпка по стъпка снимки на ваше разположение.

 

съдържание:

 1. Коледни елхи от шишарки
 2. Коледни елхи от същата буца
 3. Коледни елхи от люспи на шишарки

Как да направите коледно дърво от шишарки

как да направите коледно дърво от шишаркиТърсите оригинални опции, как да украсите дома си за новогодишните празници? Ето една чудесна идея - просто направете направи си сам дърво от шишарки.

Той е свеж, оригинален и най-важното, изобщо не е труден. Получете естетическо удоволствие, защото е много красиво и морално, защото не е нужно да харчите пари за нищо. Вярно е, че трябва да купите сребърна боя в кутия за спрей и намери лист от фиброкартон за фондацията, но какви са разходите. И всичко останало - котенца за коледно дърво, гирлянди, други украси винаги са в изобилие във всеки дом.

инструкции как да направите коледно дърво от шишарки със собствените си ръце, прочетете на сайта, ще намерите линка под галерията. И вижте по-долу майсторски клас със стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/iz-shishek/elka#sigFreeId4f28b44e41

Направи си борови шишарки

направи си сам дърво от борови шишаркиЗапочнахте ли вече подготовка за новогодишните празници? Ако не, ето инструкция как да направите красиво коледно дърво от шишарки направете го сами. Обърнете се, когато сте готови, резултатът ще надмине всичките ви очаквания. Ако имате достатъчно шишарки, опитайте се да направите това чудо у дома. Освен това страхотен проект за привличане на малки помощници!
Разбира се, ще ви трябва много борови шишарки с различни размери. В допълнение, пистолет за бяло акрилно лепило и много лепилни пръчки. Пригответе кръгла картонена основа с диаметър 30 ​​cm.

 1. Първо, боядисайте шишарките от кутията за спрей.
 2. След това, ако желаете, боядисвайте върховете на шишарките с бяла акрилна боя. Така е страхотна активност за деца, тук определено не могат да съсипят нищо.
  Вземете картонената основа и залепете най-големите борови шишарки на външния ръб на кръга.
 3. След първия слой започнете следващия ред. Но този път леко изместете конусите, за да започнете да образувате дърво. Поставете няколко неравности вътре.
 4. Докато натрупвате, използвайте по-малки и по-малки неравности. Когато се приближавате към върха, счупете няколко конуса, за да образувате красив връх.
 5. За върха, от който се нуждаете дълъг чук, Сега можете да започнете да добавяте декорации. Купете миниатюрни топки или помпони в магазина. Или представете своя собствена версия.

Процесът на изработка на коледно дърво от шишарки, вижте стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/iz-shishek/elka#sigFreeId99c8bb13bb

Коледно дърво от майсторски клас на шишарки

дърво на шишарки майсторски класВижте друг пример как да се направи красива коледно дърво от шишарки, Методът не е оригинален, просто вземете картонен конус и го залепете с конуси, но основната характеристика на този занаят в декора. Например, използваният автор блясък, сушени плодове (много красиви), гирлянди от снежинки, колие от мъниста и естествени влакна американска агава, Много удобно нещо, не събира прах, не абсорбира влагата. Като цяло, фантазирайте, всъщност можете да използвате много различни декорации. Всички подробности как да направите коледно дърво от шишаркиможе да се чете на сайта.

Вижте по-долу майсторски клас по стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/iz-shishek/elka#sigFreeIdb421cf7f3b

Коледно дърво от шишарки

коледно дърво от шишаркиЗа производството на тази красота, Коледно дърво от шишаркиса били използвани шишарки от бор и смърч различни размери

Идеята е същата като в предишната версия, от тапета правите конус и закрепвате конусите. Само в този случай боровите шишарки послужиха за основа, те са залепени на дъното, а смърчовите дървета изглеждат по-красиви в горната част на коледното дърво.

За украса вземете зелена боя в кутии за спрей и бял гваш. Последното ще е необходимо, за да боядисвайте мъхакакто е показано на снимката.Резултатът е такава композиция, сякаш дървото е в снежна скала. Можете да използвате редовен памук, но тъй като ние имаме занаяти, изработени от естествени материали, тогава мъхът, разбира се, е по-съобразен с идеята.

Майсторски клас със стъпка по стъпка снимки за това как да направите коледно дърво от шишарки, вижте по-долу в малка галерия.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/iz-shishek/elka#sigFreeId0a999a5c0c

Занаятчийска коледна елха, изработена от шишарки

изработва коледно дърво от шишаркиОще през октомври е време да направите декорации за зимните празници. Ако не си губил времето напразно и си вкарал достатъчен брой шишарки с различни размери, тогава въпросът остава малък. Ето пример за това как да направите просто изработва коледно дърво от шишарки.
Първо купете или направете картон конус. С помощта на горещо лепило залепете борови шишарки върху него, както е показано на снимката. Разпределете шишарките по такъв начин, че да покриете колкото е възможно повече картон. Когато сте готови, кандидатствайте два слоя бистра гланцова боя за спрей и оставете да изсъхне за една нощ.
Когато боята изсъхне, е време да украсим нашето коледно дърво от шишарки! Децата ще харесат тази работа много., Инструктирайте ги да направят красива гирлянда, За да направите това, вземете няколко борови или смърчови клони, залепете на канап и увийте около коледното дърво. За надеждност гирляндата също може да бъде залепена.

съвет: Използвайте мека четка за зъби, за да почистите излишното лепило.
И сега дървото на шишарки е готово! Не е необходимо да се мотае много бижута, за да не се скрие естествената красота на шишарките. Вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/iz-shishek/elka#sigFreeId1ff743869d

Как сами да направите коледно дърво от шишарки

как сами да направите коледно дърво от шишаркиЕто още един прост пример, как да направите коледно дърво от шишарки със собствените си ръце.

Страхотен проект за детското състезание. Можете да направите цяло коледна композициякакто е показано на снимката.

Процесът е много детайлен показани стъпка по стъпка снимки, но ако искате да прочетете подробни инструкции, има линк към сайта на автора под галерията.

Това е много прост занаят, който ще донесе удоволствие както на деца, така и на възрастни, в допълнение, чудесен подарък за предстоящите новогодишни празници.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/iz-shishek/elka#sigFreeIdbc25943c7c

това Коледно дърво от шишарки може да се събере за час.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/iz-shishek/elka#sigFreeId0877364335

дърво от шишарки за Нова годинаКоледно дърво от шишарки за Нова година

Тук също не е лош вариант Коледно дърво от шишарки, Но това е по-задълбочена конструкция, тъй като вместо обичайния картонен конус, основата на занаята е полиуретанова пяна.

Идеята е тази: необходимо е да се изреже кръг от шперплат по размер. След това здраво, не щадящо лепило, залепете първите пет шест реда шишарки, завържете коледно дърво от материали и запълнете интериора с пяна, След това завършете горната част. Пяната допълнително ще държи заедно цялата структура, така че в бъдеще да не се притеснявате за надеждността. В края рисувайте със сребърна боя от спрей, когато изсъхне, дайте указания на децата да го украсят. Най-важното е, че не е нужно да се притеснявате, че те ще нарушат нещо.

По-долу вижте стъпка по стъпка снимки за това как сами да направите коледно дърво от шишарки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/iz-shishek/elka#sigFreeIda2bdadf51d

Направи си сам дърво от шишарки със собствените си ръце

Направи си сам коледно дърво от шишаркиИма много начини да се направи направи си сам дърво от шишарки, Ето оригиналната версия на занаята, където стойката представлява конструкция, направена от клони. Дизайнът не е сложен, вземете дълга пръчка за багажника и отрежете четири къси клона за основата. Основата за монтиране на шишарки, кръг от велпапе, който е монтиран на багажника. Освен това всичко е ясно показано на стъпка по стъпка снимки.

подробно описание на майсторски клас може да се чете на уебсайта на автора, връзката може да се намери под галерията със стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/iz-shishek/elka#sigFreeId272371c948

Може да се направи и друга рамка дървени летви, Дизайнът ще се окаже малко тежък, но надежден. Освен това е лесно да зададете всяка височина, например тази дърво от шишарки 1,5 м. За основа можете да използвате полистирол или шперплат.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/iz-shishek/elka#sigFreeId67fdb26dd1

Коледно дърво от шишарки и цветя

дърво от шишарки и цветяМного различни импровизирани инструменти могат да бъдат използвани като допълнителен материал. Ето още един красив пример, как да направите малък десктоп Коледно дърво от шишарки и хартиени цветяукрасена с мъниста и клони от туя.

Също така за работа ще ви трябва найлонова зелена панделка, лист акварелна хартия във формат A3 и пистолет за лепило. Първата снимка в галерията показва как да изрежете кръг от лист хартия, така че направи конус, След това го залепете с шишарки на различни места. Това е най-лесната част. Тогава трябва да направите рози, За да направите това, квадрат се изрязва от хартия и след това се кръгва в спирала. След това просто сгънете нарязаната хартия в конус и запечатайте дъното. Оказва се малко объркано в думи, но просто опитате, не е трудно. Направете такива рози, каквито са ви необходими за коледното дърво. Залепете ги върху дървото, добавете мъниста и клони от туя. В долната част на дървото поставете найлонова панделка. Тук е Коледно дърво от шишарки и цветя.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/iz-shishek/elka#sigFreeIdd997828536

Ето още опции за коледни елхи от шишарки и цветя

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/iz-shishek/elka#sigFreeId15108ccd71

Коледно дърво от шишарки и плодове

дърво от шишарки и плодовеДруг оригинален занаят - борови шишарки и сушени портокали.

Основата е направена по обичайния начин, като се използва картонен конус, върху който са залепени шишарки. Но върху декора трябва да се работи. Резени сушени портокали запълват пространствата между шишарките. Украсите за смърч могат да бъдат направени от сушени цитрусови кори - лимони и портокали. Изрежете различни фигури, звезди, дори снежинки. Вярно, това трябва да се направи предварително, за да могат да изсъхнат.

Как да направите такова плодово дърво, погледнете стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/iz-shishek/elka#sigFreeIdbb3fb387d1

Вижте още няколко примера за шишарки и сушени плодни дървета.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/iz-shishek/elka#sigFreeIdc33a3d200d

Едноконусно дърво

Направи си едноконусно дърво

направи си сам дърво от един конусТова е забавен проект, който ви дава тон на креативност. В допълнение към големия боров конус, можете да вземете всякакви неща, които да добавите към вашето коледно дърво. Това е много забавно и със сигурност ще можете да се справите лесно.

За да направите това просто Коледна елха от шишаркине ви трябват инструкции стъпка по стъпка, просто четете няколко страхотни съвета и съвети как да сглобите и украсите това бюджетна версия на коледното дърво от шишарки.

Изработката на занаятите се състои от три части: направете основата на дървото, орнаменти и декорации. Нека да направим това Коледно дърво от шишарки.

Започнете с полистиролова основа, в която трябва да изрежете дупка, за да инсталирате дървото. Можете да използвате почти всичко, включително кутия или дори да направите малка. картонена стойка, За да фиксирате неравностите на основата, можете да използвате каквото и да е, дори монтажна пяна, ако имате мрежа. Или просто го залепете. Снимките стъпка по стъпка показват този процес по различни начини. Само да ви покажа какво има много начини за импровизиране на правенето на основите.

направи си сам дърво от един конусМожете също да използвате памучни топки около основата. Нарежете памучни нишки и използвайте за тенекия. За да направите зашеметяващи бижута, включително звезди, топки и други декоративни предмети, използвайте синилова телТова е универсален материал за различни занаяти.
Все пак купувайте малка гирлянда на батерии, Хубаво малко допълнение към вашето коледно дърво.
Малки парчета цветна тел могат да се използват за направата на всички видове бижута.
И вие можете да направите обувки с дантелена обувкапросто го нарисувайте и поръсете с искри. Изглежда страхотно на мини коледно дърво.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/iz-shishek/elka#sigFreeId31d798b35b

Ето още един пример, Боровият конус е много подобен на дървото, откъдето идва. Така че можете лесно да се възползвате от това сходство с направете мънички мини коледни елхи.

мини коледно дървоТова са отлични декорации за камина или рафт за книги, маса или интериор на стая.

Коледно дърво от един майсторски клас на конусите

дърво от един майсторски клас на конуситеСмешни празнични занаяти за новогодишните празници. Марка едноконусно дървос помощта на лепило, синилова тел и всякакви празнични декорации. Страхотно е малка почивка за деца, дайте им възможности и те ще направят най-сладките и запомнящи се декорации. Трябват ви само няколко предмета и повечето от тях може би вече са в чекмеджето за ръкоделие.

Инструкции как да направите коледно дърво от един конус

 1. Wrap синилова тел около неравностите.
 2. Изсипете малко лепило върху чиния и използвайте памучни пъпки, за да залепите всички декорации, които сте приготвили. Толкова по-лесно и по-евтино!
 3. Можете да използвате всички видове бижута, които сърцето ви желае.
 4. Накрая украсете коледното дърво с помощта на малка четка, за да нанесете блясък или спрей. Това може да изисква 24-часов процес на сушене, но не се притеснявайте, това е последната стъпка.
 5. Накрая се отдръпнете и се възхищавайте на вашето творение.

Както виждате, по-долу всичко е много просто вижте стъпка по стъпка снимки от майсторския клас.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/iz-shishek/elka#sigFreeId0fa4e78699

Всъщност направете коледно дърво от един конус много лесно. Ето пет прости примера..

Мини коледно дърво с помпони

мини коледно дърво

Мини коледно дърво с помпони и гирлянд

мини коледно дървоЗвезди могат да бъдат изрязани от картон или филц

Коледно дърво от един конус стъпка по стъпка

Eслед това много интересно занимание, производство Коледни елхи от борови шишарки и помпони, Как да си направите сам занаят, вижте стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/iz-shishek/elka#sigFreeId4200e12f76

Мини коледни елхи от шишарки

мини коледно дърво, изработено от шишаркитези мини коледно дърво изработени от шишарки и украсени с блясъци, панделка, стикери и мини помпони. Добавете всякакви други бижута, за които се сетите. Авторът използва златни искриче имал под ръка, но и пухкаво малко цветни помпони изглежда много сладък!

Върховете могат да бъдат направени чрез изрязване на звезда от жълт филцов отпадък или закрепване на лентов стикер.

Можете да увиете лентата около един конус, за да придадете вид на гирлянда.
Извън това, децата ще се забавляват много, като украсяват тези мини коледни елхи ? и всяко коледно дърво отнема само няколко минути!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/iz-shishek/elka#sigFreeId7b2ddd870c

Борова конуса херинга

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/iz-shishek/elka#sigFreeId9ed6488e2b

Ето още един пример, Това ли е? мини коледно дърво не е перфектно допълнение към снежно коледно село ?!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/iz-shishek/elka#sigFreeId1291e2a5de

мини коледно дърво, изработено от шишаркиКоледно мини дърво, изработено от шишарки

Още едно коледно дърво от шишарки, или по-скоро мини-елха, от един конус.

Необходима е бучка напълно разкрита. Ще ви трябват многоцветни ярки филцови топки. Те трябва да бъдат прибрани между люспите на конуса и залепени там. Изглежда интересно, точно като истинско коледно дърво в миниатюра.

Страхотен занаят за деца.Как да го направите, показано на стъпка по стъпка снимки.

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/iz-shishek/elka#sigFreeIdc8e69c418f

И тук е показано някои примерикак се прави мини коледно дърво в саксия.

Направи си коледни елхи

Направи си коледни елхиТова е невероятен празничен занаят за деца и страхотен подарък за Нова година! малък Коледни мини елхи много лесно да се направи. Те на практика няма да ви струват нищо, защото всичко, което трябва да направите, е да съберете няколко борови шишарки и да купите малък гипсова торба, За да украсите мини коледни елхи, просто използвайте това, което вече имате у дома.

И така, какво ви трябва, Освен гипс и шишарки, ще ви трябват контейнери за еднократна употреба, можете да вземете буркани за кисело мляко. Друг контейнер за смесване на разтвора. Зелена и бяла боя, блясък, мъниста, панделки и т.н.

Как да направите коледно дърво от шишарки със собствените си ръце

 1. Направете дъното на неравностите възможно най-равномерно.
 2. Пригответе пластмасовите буркани, като страницата е много ниска.
 3. Смесете разтвор от гипс, не гответе повече от необходимото за два конуса наведнъж, защото може започнете да се втвърдяватепреди да завършите да го излеете във форми.
 4. Сместа трябва да има консистенцията на топлото масло.
 5. Сега трябва да работите бързо, защото мазилката започва да изсъхва доста бързо. Ако сместа е достатъчно гъста, чукът ще стои самостоятелно.
 6. Направи си коледни елхиКогато гипсът изсъхне, отстранете пластмасата. Просто направете разрез и след това го извадете с ръце. Пластмасата се отстранява лесно, Основата е готова.
 7. След това боядисайте букса в зелено. Ако детето иска много светло коледно дърво, използвайте повече боя и щедро поръсете с блясък, докато изсъхне.
 8. Когато върхът е готов, отидете до основата, боядисайте в бяло и поръсете със сребърен блясък.
 9. След като боята изсъхне, внимателно отърси се от неравностите над вестника. Ако не го направите, bстелажи ще има навсякъде!
 10. Поставете парчета памук между люспите. След това залепете мъниста, малки камбанки и искри, за да украсите коледното дърво.

Направи си коледни елхиИ така, едно дърво от конуса е готово. Можете да правите колкото искате. Украсете по различни начини, единият с мъниста, другият с памук, третият гирлянд. Нека имате цяла гора от новогодишни мини-елхи, направени от шишарки. Вижте по-долу снимки стъпка по стъпка от майсторския клас.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/iz-shishek/elka#sigFreeIdf2adf8aeba

Мини коледни елхи в саксия

мини коледни елхи в саксияЕто версия на миниатюрно коледно дърво в саксия. Тук са добавени някои елементи на декора - сизал и репички. Правим и гипс. Затваряме дъното на саксията (бурканите) с разрив, фиксираме го с лепило. Поставяме лепило по стените на съда и също го увиваме с репей. Свързваме съда с канап, поставяме сизал отгоре. Залепваме дъното на конуса с лепило и поставяме в саксия на сизал. След това украсяваме занаятите си с панделки и мъниста.

Всичко това е показано на стъпка по стъпка снимки в галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/iz-shishek/elka#sigFreeIde559f479ae

как да си направите мини коледно дървоВижте друг пример как да си направите мини коледно дърво в саксияукрасена със светеща гирлянда за Нова година. За занаятите, като саксия, можете да използвате обикновена консервна кутия.

И така, какво трябва да направите коледно дърво от шишарки с красиви светлини. Няколко неща: среден по размер бонов конус, малка кутия, твърд картон, малко парче кафяв филц. Ако искате бурканът да е с мраморен нюанс, ispozuetsya лак за нокти, И основният детайл, гирлянд с крушки и захранване на батерията.

 1. Първо изплакнете и изсушете старателно шипката.
 2. Оцветете го в зелено.
 3. Оцветете буркана във всеки цвят, който харесвате. Ако искате да направите както на снимката, с мраморна сянка, направете така: в топла вода добавете няколко капки лак за нокти, за да образувате филмводна повърхност. Ако лакът не се разпространи, разбъркайте с пръчка. След това внимателно потопете ръба на консервата във водата. Лакът ще се прилепи към кутията и когато се обърнете, лакът ще покрие изцяло цялата повърхност.
 4. как да си направите мини коледно дървоИзрежете картонени и филцови дискове размера на консервата, така че да се поберат в дупката.
 5. Залепете дисковете заедно и направете малък отвор през диска в една посока. Нанижете проводниците на гирлянда.
 6. Залепете чукчето в центъра на филцовия диск с пистолет за лепило. След това увийте гирляндата около коледното дърво.
 7. Поставете батерията вътре в кутията и след това поставете бучката отгоре като капак.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/iz-shishek/elka#sigFreeIdbacb71f48e

Мини коледно дърво върху винен корк

винено корково мини дървоУдивително е как топлината и лепилото могат лесно да свържат обикновените предмети в нещо ново - например като тези винени тапи и шишарки стават елегантни коледни елхи. Този занаят е двойно удоволствие, защото изисква винени тапи - за да ги получите, трябва да пиете вино. Така че, изсипете си чаша вино, загрейте пистолета за лепило и започнете подготовката за зимните празници, И как да готвя, погледнете стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/iz-shishek/elka#sigFreeIdd24981bc1e

Елхи от една снимка на конус

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/iz-shishek/elka#sigFreeId464e1c1f65

Борови конусни люспи

Ако имате нужда от миниатюрен и спретнат Фон на коледно дървовижте няколко примера как да направите коледно дърво от кантар.

Коледно дърво, направено от кантар

дърво от везниКрасивите занаяти изглеждат страхотно на камината. Вярно е, че не можеш да направиш такова дърво за пет минути. Работата не е трудна, но старателна. че направете коледно дърво от кантар, важно е да съберете подходящия материал - големи конуси с големи люспи. Освен това подгответе пластмасов конус, въпреки че е подходящ всеки един - картон, изработен от полистиролова пяна, просто от хартия, залепена с тиксо. Определено ще има нужда клещи за игла-нос и пистолет за лепило, това ще са основните ви инструменти.
Отделете везните от шишарките с клещи, имате нужда от много от тях. Внимателно увийте конуса опаковъчна хартия, Залепете люспите на шишарки върху хартията, започвайки от долния ред, опитвайки се да се притиснете здраво един към друг, така че хартията да не свети през. Започнете с по-големи везни, като по-малките поставете по-близо до върха. Внимавайте с лепило, за да не излезе, да не се вижда на готовото дърво. Готовото коледно дърво може да бъде боядисано с помощта на спрей боя и блясък.

След като направите някои от тези коледни елхи, поставете ги на видно място. Те ще дадат истината на стаята Коледно оцветяване!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/iz-shishek/elka#sigFreeIdb4bb503172

Коледно дърво, направено от люспи от борови шишарки

 Ето още един пример за това как да направите коледно дърво от кантар.

люспи от борови шишаркилюспи от борови шишаркиМожете да прочетете подробните инструкции на уебсайта на автора, въпреки че работата изобщо не е сложна, просто погледнете по-долу стъпка по стъпка снимки и всичко ще стане ясно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/iz-shishek/elka#sigFreeIdc21b2fea8b

Коледно дърво, направено от кантар

Коледно дърво, направено от кантарМного красив занаят. Технологията е същата като в предишните версии, само цветът е различен. Как да направите коледно дърво от шишарки, показани подробно на стъпка по стъпка снимки.

Някои съвети.

Не използвайте за занаяти стари неравностите са много крехки. Но ако няма други, можете да използвате всякакви, просто подгответе шишарките с марж и по-внимателно работете с клещи. Залепете люспите шахматообразноза да получите красива "рисунка". Когато лепете блясък, използвайте клечка за зъби - най-удобният вариант. Ако искате горната част да е с различен цвят, боядисайте я предварително и я фиксирайте последна.

По-долу е фотогалерия с майсторски клас

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/iz-shishek/elka#sigFreeId383ac93f37

Ирина Демченко

Смърчови шишарки

Ето още един пример Коледни елхи от кантаркакто се казва, без коментар.

смърчови шишарки

Топиар за коледно дървоТопиар за коледно дърво

И това дърво от везни Ще бъде подходящо да изглеждате във вашия интериор през всеки сезон. Макар и най-уместно разбира се за зимните празници. Всъщност това Topiary, много модерен занаят, който може да се намери в най-различни варианти, са много сложни. Правят много красиви композиции. Въпреки че този пример е доста прост.

Подробни инструкции, как да направите коледно дърво от люспи от борови шишарки, можете да прочетете на сайта, линкът ще намерите под галерията.

Въпреки че авторът опита и направи доста подробни стъпка по стъпка снимки, които можете да видите в галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/iz-shishek/elka#sigFreeIde9bfb4d6dc

Още няколко снимки на елхи от люспи от шишарки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/iz-shishek/elka#sigFreeId546c255fdc

Коледни елхи от шишарки 300 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/iz-shishek/elka#sigFreeId5b4f9f3758

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...