редакторите могат да се свържат с имейл chinageox@gmail.com

Има страхотна идея как да се развеселим. Разберете как да направите пингвин от пластмасови бутилки със собствените си ръце и нека празникът на децата дойде днес. Много е просто, такъв занаят, както на снимката, няма да ви струва нищо, освен времето, прекарано с удоволствие. Направете пингвини от пластмасови бутилки с децата си - нека това да бъде вашето семейно творчество.

 

За да направим занаяти, се нуждаем от:

 • няколко еднакви пластмасови бутилки;
 • четки за боядисване и боя;
 • скоч лента;
 • вълнени конци за помпони;
 • ножици;
 • тъкан от шал;
 • PVA лепило или "Момент"

Зимата, не лесно време за птиците, всеки от нас може да помогне на пернати приятели, без дори да положи много усилия. Както знаете, ще говорим за бутилки, пластмаса и стъкло. че направете хранилка за птици от литрова бутилка със собствените си ръце, не е нужно да харчите пари нито за материали, нито за инструменти, всичко това може да намерите във всеки дом. По принцип всъщност няма значение от коя бутилка да се направи хранилка.

Добър хранилка за птициНа първо място, тя трябва да издържа на екстремни метеорологични условия. В това отношение и пластмасата, и стъклото са много добър избор. Трябва да признаете, че хранилката за птици, която може да бъде направена за десет минути и може да продължи повече от една година, е добра инвестиция в опазването на околната среда и в помощ на птиците.

Смята се, че вертикалното озеленяване на стените може да повреди самата конструкция. Доказано е, че това е много малко възможно, ако действа неграмотно. Дървената решетка, върху която ще почиват растенията за катерене, трябва да бъде инсталирана на разстояние най-малко 10 сантиметра от стената. Тогава вертикалното градинарство ще може да покаже своите значителни предимства..

 • Плътната зеленина ще предпази стената от прах;
 • Домът няма да прегрее толкова много на слънце;
 • Обилният дъжд ще напои растенията, а не ще повреди стената;
 • Зелена завеса ще скрие недостатъците на сградата.

Какво да забавлява децата в страната? Разбира се, би било хубаво да се изгради детска площадка, но не можете бързо да я оборудвате и по някакъв начин не е на лов. Универсалните палети могат да дойдат на помощ, от които можете да направите много различни неща.

 

В крайна сметка децата обичат да играят в "магазина", тук и им постройте малка къща от палетии има достатъчно детско въображение, за да го наречем дори супермаркет. Най-важното е, че такъв дизайн може да бъде сглобен само за няколко часа. Палетите дори не трябва да се преработват, лесно е да ги сглобите, като детски дизайнер.

Сега всички имат компактдискове, но какво ще стане, ако някои от тях вече са уморени или просто надраскани? Можете да ги изхвърлите, така че да не заемат място. И можете да заведете в страната и там, за да им дадете друг живот в нов облик. И така, старите компактдискове се превърнаха в основния материал за тази креативна лампа, която е на снимката.

 

Нуждаете се от повече цветна гирлянда от коледно дърво, лепило и фантазия. Няма да е излишно и желанието да внесе разнообразие в познатата среда. Резултатът ще бъде такъв малко футуристичен аксесоар, незаменим за лятно парти.Занаятът ще ви помогне да създадете романтична атмосфера, като същевременно подчертава музикалните хобита на собствениците.

Ако сте в страната, това не означава, че трябва да живеете на полето. Дори ако все още не сте извършили централно водоснабдяване, изобщо не е необходимо водата да се нагрява в старото корито и да се излива върху кофа или да се изграждат разклатени балдахини. Ако сте добре с парите, тогава можете да се чувствате удобно навсякъде. Купете щанд или вземете използван и изградете такава проста структура. Ако има помпа, тогава не трябва да има особени затруднения за наслаждаване на модерен душ, двадесет и първи век извън прозореца. Просто вземете гневно куче за всеки случай, никога не знаете какво, кабина е скъпо нещо.

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...