Стилен и евтин - как да направите красив табла от стара врата

таблото на вратата таблото на вратата

Вярвате ли, че можете да направите нещо красиво от стари неща, които отдавна планирате да изхвърлите? Авторът на този проект ясно демонстрира как да създадете уникална мебел, като същевременно спестите един тон пари. Ако имате стара врата у дома, време е да я превърнете в нещо красиво. грим направи си сам заглавието, идеята не е оригинална, така че има много опции, защото има различни врати. Но в примера на тази инструкция със стъпка по стъпка снимки, ще имате идея какво да правите.

 

тук как се прави главата на вратата стъпка по стъпка.

  1. Откъснете вратата до размера на леглото спрямо симетрията на панелите на вратите и центрирайте отвора в дръжката на вратата по средата. Трябва да остане равни интервали от двете страни на четирите панела.
  2. Измийте вратата със сапун и вода и оставете да изсъхне.
  3. Лепило и парче 1x4 дъска до върха на главата, Нарежете на 150 см, за да оставите същия брой издатини от всяка страна.
  4. След това залепете и закрепете с нокти необходимите части от финала. Оставете празнина между 1x4 дъска, тапицерия и табла.
  5. Запълнете всички отвори и празнини с пълнител (уплътнител, дървен пълнител или замазка). Авторът изпробва и трите и избра винилова шпакловка с гипсокартон. Лесно се полира и боядисва.
  6. Сега рисувайте в любимия си цвят. Започнете със спрей за грунд и оставете да изсъхне. Тогава авторът използва две латексна боя, Можете също така да нанесете някакъв вид полиуретан или лак за защита. Опитните хора препоръчват да издържат определено време между шлифоването и нанасянето на слоевете.
  7. Закрепете таблото към стената. Можете да използвате всякакъв тип стенна котва.
    Това е всичко, отпуснете се и се насладете на работата си.

таблото на вратата

таблото на вратата

таблото на вратата

таблото на вратата

таблото на вратата

таблото на вратата

таблото на вратата

таблото на вратата

таблото на вратата

Разбира се таблото на вратата Изглежда страхотно, но това далеч не е единственото решение. Има толкова много опции за това как да направите табла за глава - от метал, с подсветка, от плат, а понякога и от напълно неочаквани неща. Например как имате идея заглавка на книга. Или да кажем оригиналното табло за глава, направено от клони, цветя, шалчета или дори пегборд. Ако се интересувате, прочетете голямата статия "Направи си сам заглавието» https://i.expert-h.com/krovat/izgolove. Всички примери, това е, което можете да направите със собствените си ръце и без специални разходи значително да промените интериора на вашата спалня.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...