Тоалетна хартиена машина: готин състезателен автомобил за 10 минути

машина за тоалетна хартия машина за тоалетна хартия

Трябва ли да изхвърля ръкави от картонена тоалетна хартия? Когато видите какви интересни занаяти могат да бъдат направени от тези налични материали, такава дилема вече няма да бъде пред вас. Например, вижте какво могат да направят готините състезания. машина за тоалетна хартия направете го сами. Тези играчки са толкова лесни за производство, че дори и за малки деца това ще бъде забавна и лесна задача.

 

Какво ви трябва:

Инструментите:

 • Ножица или нож за ръкоделие (само за възрастни)
 • Дупка удар
 • лепило
 • четка

материали:

 • Картонени ръкави от тоалетни ролки
 • Акрилна боя
 • картон
 • Хартия за декорация или стикери (по избор)
 • Малки нитове

Как се правят коли от втулки за тоалетна хартия

 1. Пригответе толкова втулки за тоалетна хартия, колкото искате да правят колите.
 2. Цветни втулки акрилни бои, Докато изсъхнете, преминете към следващата стъпка.
 3. Начертайте кръгове върху картона - това ще са колелата на автомобилите, така че бройте по 4 броя за всяка машина, плюс, не забравяйте изрязани кормила, размерът обикновено е половината от размера на колелото.
 4. След боядисване и изсушаване на детайлите, изрежете с нож за занаяти дупки за водача в картонен ръкав и след това сгънете - ще бъде предна облегалка, може да се рисува и. За да държите здраво седалката, приложете капка лепило, Не забравяйте залепете волана от противоположната страна на отвора.
 5. Сега остава само да закрепите колелата с нитове и, което е най-приятно в работата, да украсите автомобилите със стикери или цветна хартия, така че всяка машина да бъде уникален.

как да направите пишеща машина от ръкав за тоалетна хартия

как да направите пишеща машина от ръкав за тоалетна хартия

как да направите пишеща машина от ръкав за тоалетна хартия

как да направите пишеща машина от ръкав за тоалетна хартия

как да направите пишеща машина от ръкав за тоалетна хартия

как да направите пишеща машина от ръкав за тоалетна хартия

За децата хартиените занаяти са интересна и проста дейност. Момчетата обичат колите и ще се радват да ги правят, само ако това ще е просто и бързо. Ето статия, в която можете да намерите подходящи опции за малки джаджи. "Направете машина за хартия. Инструкции стъпка по стъпка + 800 снимки» https://i.expert-h.com/iz-bumagi/mashina-origami-shema. Има точно това, от което се нуждаете за деца. И освен това, всички тези занаяти могат да се извършват почти без разходи - хартия, лепило и ножици за занаяти и това са практически всички инструменти и материали. Статията представя много модели, от най-много прости хартиени машини до 3D обемни модели и оригами състезателни коли, По-малките деца може да се нуждаят от вашата помощ, но не ограничавайте въображението си.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...