Оригинална рафт за книги: плаващ дизайн за креативен дизайн

лавица на стената лавица на стената

Този проект е подходящ за майстора от всяко ниво, включително за начинаещи. Страхотен вариант за феновете на креативния дизайн, и най-важното - да Покачващите направете сами рафта с книги Това е евтино и не отнема много време, но ще добави приятно докосване до всяка стена („извисяване“ означава дизайн със скрити тела). Като цяло има много видове висящи (летящи, плаващи, скрити), това е само една от възможностите.

 

Необходими инструменти:

 • Циркулярен или митрови трион
 • Трион за маса
 • бормашина
 • Craig Jig за джобни дупки
 • Колело за рулетка
 • Сандер

материали:

 • Дървен материал за рамката и рафта - вижте диаграмата с размери
 • Импрегнация за дърво
 • Водоразтворим полиуретанов спрей
 • Винтове за дърво 7,5 cm
 • Нокти 3 cm

Дървен плаващ рафт може да се направи за около 10 долара, това са разходите за дърво, облицовка на дърво и други основни материали. забележка: това не включва малки неща, които вероятно вече имате: лепило, шкурка и т.н.

лавица на стената

 1. Първо маркирайте и направете разрези за всички части на дървеното плаваща лавица за книги, Дизайнът се състои главно от: дървена рамка от 2 × 4 бара, завита в шпилки на стената и рафтове (кутии), които пързалки по рамката.
 2. Започнете монтажа, като първо направите рамката. Когато сглобявате всички части, направете дървена рамка и за безопасност затегнете дългите 7,5 см винтове от противоположната страна. Рамка ще бъде напълно скрит вътре в кутията, следователно, когато го направите, няма нужда от обработка, така или иначе нищо няма да се види.
 3. След това сглобете кутията, която се плъзга около рамката. Това ще бъде основният рафт и най-видимата част от проекта. Изсушете всички парчета, за да сте сигурни, че разрезите са направени правилно, след което добавете лепило към шевовете. Закрепете всичко с нокти и след това оставете лепилото да изсъхне.
 4. Пяснете кутията, запечатайте всичко воден спрей полиуретан, Уплътнител на водна основа гарантира, че не променяте патината и цвета на разтвора.
 5. Когато процесът на довършителни работи е завършен и всичко е сухо, можем да монтираме рафта! Първо намираме шиповете в стената, които трябва да са на разстояние приблизително 40 см един от друг. След това закрепете рамката към стената с 2 винта за всяка връзка към шпилката. Сложете кутията и сте готови!

забележка, Ако искате да направите рафта по-безопасен (може би децата могат да извадят кутията от рамката), можете просто да завиете рафта към рамката отдолу или отгоре.

лавица на стената

лавица на стената

лавица на стената

лавица на стената

лавица на стената

лавица на стената

лавица на стената

лавица на стената

Разбира се плаващ рафтове за книги на стената Те изглеждат много стилно, но има толкова много други опции. Като цяло темата е много обширна, ако търсите интересни проекти, не забравяйте да прочетете голямата мега статия “Направете сами рафт за книги 180 снимки: рисунки и стъпка по стъпка снимки» https://i.expert-h.com/polki/knizhnaya-polkaкъдето ще намерите много оригинални идеи и креативни дизайни. Например рафтове за книги, изработени от картон и вестници, рафтове, изработени от тръби, кутии, стъклени бутилки, тухли и дъски, под, висящи, обърнати и много други невероятни проекти.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...