Къща за котка с хамак: само половин час за вашия домашен любимец (Майсторски клас)

котешка къща с хамак котешка къща с хамак

Всички знаят, че котките обичат комфорта. И обичат кътчета и понякога намират място за почивка на най-невероятните места. Помогнете на домашния любимец да го направи Направи си хамак за котка, Има много опции, например можете да направите такава къща за котки с хамак. Много е просто, ако имате силна картонена кутия, след това, следвайки инструкциите, всичко ще е готово след половин час.

 

Какво ви трябва:

 • Картонена кутия 30 см висока 30 широка и 45 см дълбочина
 • Рунометър
 • Пистолет за лепило
 • Остър нож
 • ножици

Как да си направим къща с хамак за котка

 1. Вземете кутия със среден размер и стар руно одеяло, което нямате нищо против да режете.
 2. Използвайте пистолета за лепило, за да закрепите кутията. Трябва да е стабилна, когато котката лежи в хамак. След това нарисувайте 3 линии на 12 см от ръба на страните на кутията.
 3. Използвайте остър нож, за да направите квадратни дупки отстрани на кутията.
 4. Измерете парче руно със същия размер като дъното на кутията; след това добавете още 10 см от всички 4 страни. Нарежете одеялото, за да пасне.
 5. Във всеки от четирите ъгъла руно правят разрез от 10 cm.
 6. Тогава в ъглите направете две малки дупки две трети от разстоянието нагоре по кутията. Поставете ъглите на тъканта през дупките и завържете възел.
 7. И накрая, отрежете парче плат за пода на кутията - в случай, че котката иска да почива на дъното, а не в хамак. ... и това е всичко. А сега отидете и обяснете на котката, че това е нейната къща.

Направи си хамак за котка

Направи си хамак за котка

Направи си хамак за котка

Направи си хамак за котка

Направи си хамак за котка

Направи си хамак за котка

Направи си хамак за котка

Има вероятност котката да пренебрегне хамака за известно време. Ако вашето коте не иска да се приближи до хамака, над който сте работили почти час, опитайте сложи играчка в къщата, за предпочитане такъв, който може да бъде положен коча билка, Или просто поръсете котешка пъпка, това трябва да привлече внимание. Котките не обичат да са на ниски места, така че можете да опитате поставете хамака на високо място.

Котките са невероятни същества! Те са сладки, мъркат, спят почти 20 часа на ден и много обичат комфорта. Искате ли да направите котка щастлива? Прочетете статията „Хамак за котка: направете сами, снимка, майсторски класове» https://i.expert-h.com/gamaki/dlya-koshki-master-klassy, която представя няколко идеи как да направите детска количка за вашите домашни любимци. Тук не само хамаци за котки в различни версии, на прозореца, на батерията, на рамката и висящи, но все още има примери, как да си направим хамак за кучеТе също го заслужават.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...