Прости оригами за деца - как да направите риба от хартия

оригами риба за деца оригами риба за деца

Красива риба оригами - Това е сладка декорация и забавен начин да развиете своите умения за оригами. Този модел е много прост и отнема само няколко минути, така че е чудесен за деца. След като се научите да подреждате най-много проста риба оригамитогава можете да отделите повече време за творчески дизайн. Можете да създадете цяло ято риба в различни цветове. Друга креативна идея е да се направи тематична експозиция на оригами на Шикиши. Това ръководство стъпка по стъпка ще бъде полезно за учене, в стъпка по стъпка снимки можете да видите всяка стъпка и крайния резултат. Не се притеснявайте, ако не можете веднага да сложите рибата, защото оригами ви трябва практика.

 

Какво трябва да направите оригами риба

  • 1 лист хартия
  • ножици и цветни моливи (по избор)

Как да направите риба от хартия със собствените си ръце

  1. Подгответе празен лист хартия и оставете децата да оцветяват, както е показано на снимката. Или можете да измислите вашата цветова композиция, Може да искате да помогнете и подгответе шаблонподобно на показаното на снимката, за да улесните сгъването на децата. Вижте първата рисунка, сиви линии играят важна роля, защото те показват къде трябва да огънете хартия. Първата стъпка сгъвате хартията наполовина.
  2. Сгънете един от ъглите в средата на сгънатата хартия. След това отворете тази част и я сгънете в средата, сега двата крайни ъгъла трябва бъдете отвън.
  3. След това повторете същите стъпки за другата страна. В резултат на това трябва да получите триъгълник, сгънат с ъгли навътре.
  4. След това сгънете крайните краища, тук е малко трудно да се обясни, така че просто вижте снимки 6 и 7, След това е необходимо да отрежете част от долния триъгълник, тази в средата - да разгледате линиите, за да определите формата.
  5. Това е всичко, остава да се обърнеш и ето, твое оригами хартиена риба.

как се прави оригами риба

как се прави оригами риба

как се прави оригами риба

как се прави оригами риба

как се прави оригами риба

как се прави оригами риба

как се прави оригами риба

как се прави оригами риба

как се прави оригами риба

Какво, децата отново ви молят да си купите аквариум? Жива риба, много сладки същества, но изискват внимателни грижи и значителни разходи, не всяко семейство може да си позволи такова удоволствие. Предложете да направите на деца хартия оригами риба, това е вълнуващо преживяване. Нека децата си представят каква риба биха искали да имат в резервоара си и се опитайте да подреждате документите си. В тази статия можете да намерите най-популярните модели: “Как да си направите оригами риба, Инструкции стъпка по стъпка + 300 снимки» https://i.expert-h.com/iz-bumagi/rybku-origami. Повечето от моделите са специално подбрани за деца, така че те се сгъват много лесно, ако имате опит в техниката на оригами, това ще отнеме няколко минути. За вашите деца това ще бъде не само забавление, но и добър начин да развиете своите оригами умения.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...