Как да направите стилна пейка на краката в коридора за 3 часа. Инструкция + стъпка по стъпка снимки

малка пейка в коридора малка пейка в коридора

Такава пейка с крака наистина ще добави малко елегантност към коридора ви. Можете да спорите за функционалността, от практическа гледна точка, отделенията не са достатъчни, но това вече е въпрос на технология. Но по отношение на дизайна, дизайнът със сигурност печели. Да направя направи си сама пейка в коридора голямо умение и време не е необходимо, за три часа е напълно възможно да се управлява, добре, плюс време за сушене.

 

Ето материалите, от които се нуждаете.

От борова дъска 2 х 30 см, която трябва да се изреже:

  • 4 броя, с дължина 28 см за краища и дълги прегради
  • 2 броя дължина 90 см за дъното и седалката на пейката

Купете или направете 4 крака

Как да направите пейка на краката в коридора

  1. Поставете двете крайни части от 30 см под дъното на 90 см дъска и подравнете краищата под прав ъгъл. Пробийте три равномерно разположени отвора до предотвратяване на цепене на дърва, Завийте винтовете през долната плоча и във всяко крайно парче.
  2. Измерете и маркирайте линиите за разположение на двата дяла на дъното, като маркирате 30 см в двата края, за да направите три отделения същата ширина. Маркирайте същия модел върху долната дъска на седалката. Поставете преградите така, че да са перпендикулярни на седалката и дъното на пейката.
  3. Обърнете пейката, така че дяловете и краищата да сочат нагоре. Поставете дъската на седалката отгоре, така че всички ръбове да са плоски, Пробийте дупки и закрепете всички прегради с винтове.
  4. Запълнете всички отвори за винтове пълнител и оставете шпакловката да изсъхне. Пясъчете всички повърхности и ръбове с шлайф. Избършете праха с чиста кърпа.
  5. Намажете слой от импрегниране и избършете излишното с парцал. След това покрийте пейката и краката (ако е необходимо) с няколко слоя лак. Оставете последния слой да изсъхне през нощта.
  6. Маркирайте местата на табелите за монтаж на стъпалото на 4 см от краищата на пейката във всеки ъгъл. Завийте краката с винтове.
  7. украсяват завършена пейка за коридора с възглавница и можете да поставите кошница за съхранение на малки предмети.

направи си сама пейка в коридора

направи си сама пейка в коридора

направи си сама пейка в коридора

направи си сама пейка в коридора

направи си сама пейка в коридора

направи си сама пейка в коридора

направи си сама пейка в коридора

Всеки коридор трябва да има удобна пейка, ако нямате такава, време е да коригирате това досадно недоразумение. Бягането до магазина не е необходимо и като цяло е вредно за портфейла ви, просто погледнете 30 примера в статията „Пейка в коридора. Направи си сам, снимки, инструкции стъпка по стъпка» https://i.expert-h.com/lavki/skamejka-v-prihozhuy и сами направете мебелите в коридора. Какво харесваш повече, шик тапицирана пейка? Или скромен магазин в стила на минимализма? Или може би огромна пейка с куп отделения за обувки? В статията ще намерите най-различни опции с рисунки и стъпка по стъпка снимки.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...