Публикувано в перголи

Беседки с барбекю грил (и печка) +240 снимка направете сами

Беседка с барбекю направете сами. Майсторски клас Беседка с барбекю направете сами. Майсторски клас

В тази статия ще разгледаме как да направите беседка с барбекю (барбекю и грил) направете сами. По-долу ще намерите повече от 10 модела със стъпка по стъпка снимки на производство, подробни инструкции и чертежи, както и скици и дизайни. Нека помислим за проекти на градински беседки от тухла и от дървосъщо метал (от профилна тръба), Това са предимно лятна градина и евтини беседки. Специално пристрастие ще бъде направено самостоятелно при производството на печки за барбекю, барбекю и скара (модели с поетапни снимки).

 

вал от дървос барбекю

Това е шестстранен модел беседка с дървена рамка и барбекю, изработени от тухли. Както можете да видите, мястото за барбекюто е в отделна стая. Това е най-често срещаният модел в Интернет.

Беседка от дърво с барбекю скара, фурна за лятна вила 

По-долу ще намерите подробни стъпка по стъпка снимки на производството на тази беседка. Първо идва галерията за изработка на основата, покрива, дървената рамка и декор елементи за беседката. Следващата галерия ще опише подробно процеса на създаване на тухлена скара с всички тънкости на това изкуство.

правя кадър беседки

(стъпка по стъпка снимки, кликнете върху всяка снимка)

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/besedki/1155#sigFreeIdb7e7a75971

Процесът създаване на мангал от тухла до беседката

(стъпка по стъпка снимки, кликнете върху всяка снимка)

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/besedki/1155#sigFreeIda86cb315a2

 

дърво беседка с прост тухлено барбекю вътре.

(Майсторски клас)

Дървена беседка от дърво с обикновен мангалТова е майсторски клас от потребителските мишкагани как да направите беседка за собственото си лято с обикновено барбекю, изработено от тухла. Отбелязваме отлична основа, такава, че да можете да поставите къща. Ръководството разбира се е просто, но би било по-удобно да го направите с козирка и комин. Авторът на проекта обаче твърди, че вече е планиран подобен комин, както и голяма кръгла маса в центъра на беседката.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/besedki/1155#sigFreeIda86cb315a2
 

 

вал от тухлас барбекю

И това е осмоъгълна беседка от тухли с тухлено барбекю (с комин). Печката включва: - барбекю, - сушилня за горски плодове и гъби, - дърворезба, мивка !!!, пушек и котлони.

Беседка от тухла с барбекю направете сами (барбекю)

По-долу в една галерия ще намерите инструкции как да създадете такъв дизайн по своя стъпка по стъпка. Цялата структура трябва да се окаже доста тежка, така че трябва да направите солидна монолитна подсилена основа.

 

Инструкции за производство стъпка по стъпка:

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/besedki/1155#sigFreeId237c866201

 

Беседка с барбекю под един покрив направете го сами (с къщата)

(стъпка по стъпка слайдшоу)

Това слайдшоу показва подробно как да направите бескдек под един покрив с къща с тухлено барбекю със собствените си ръце. Авторът на този модел самостоятелно направи всичко от А до Я, а преди това набра информация в Интернет почти през цялата зима. И този модел му струваше 800 куб, Интересни са идеите за интериорна декорация, а именно фалшив прозорец, място за почивка, изработено от чекмеджета и палети, полилей от корково дърво и ретро остъклени врати.

Гледайте стъпка по стъпка слайдшоу майсторски клас:

Направи си сам работилница за създаване на беседка с тухлено барбекю 

 

ВИДЕО: Arbor 4x4 с финландска скара отвън

(откъс от програмата "Fazenda")

Четири скатен покрив, беседка 4 на 4 метра. Финландска скара на безопасно разстояние. Особено интересно е как при изпълнението на този проект се погрижиха за околния пейзаж. Авторите на видеото взеха растения, които могат да бъдат засадени около беседката, те ще изглеждат страхотно и не е нужно да чакат десетилетие, за да пораснат!

 

3 в 1: тухла грил, барбекю, опушвална

тухлена решетка за пушенеДори и с малко умения и минимум инструменти, всеки може да изгради свои тухлена барбекю скара, би имало само желание. Ако сте доволни от размерите, предложени от автора, следвайте тази инструкция. Плочата е с дължина около 115 см и дълбочина 76 см. Пушек с височина 76 см, ширина 71 см и дълбочина 76 см. Това е газова скара, така че трябва да изчислите местоположението на цилиндъра, В конструкцията на скара няма специални тайни или сложни нюанси, можете да видите общия ред в стъпка по стъпка снимки. Но ако ви интересува, авторът написа доста подробна инструкция стъпка по стъпка, можете да прочетете в сайта на източника, линкът е под галерията.

Стъпка по стъпка снимка на производство:

(за уголемяване просто кликнете върху снимката)

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/besedki/1155#sigFreeId80e1ce3056

 

 

грил (след 5 минути) временен

временна тухлена скараАко имате нужда от спешна скара и няма време за трудното й изработване, ето един прост и работещ вариант, който ще ви помогне да угасите вашата компания от приятели по време на лятна ваканция.

Какво е необходимо:

  • 20 бр. нехимически обработени тухли
  • чугунена решетка

Прогрес:

  1. Изберете местоположениенапрежение.
  2. Поставете 12 тухли в правоъгълник. За да може въздухът да циркулира, направете празнина между тухлите от около половин сантиметър.
  3. Поставете 8 странични тухли на ребро около страните на основата.
  4. Поставете решетка от чугун. Поставете чугунен ре

Стъпка по стъпка снимка на производство:

(за уголемяване просто кликнете върху снимката)

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/besedki/1155#sigFreeId018eb3a57d

 

За фондацията !!!

(За беседка с барбекю, няколко важни думи ...)

Можете да използвате 4 вида основи за рамката на беседката, изброени по-долу. НО !!!ако решите да инсталирате вътре в беседката тухлена барбекютогава трябва да направите допълнително вътре отделна монолитна основа за тази тухлена сграда. Ето защо, не забравяйте това при проектирането на структура.

4 вида фундамент

модулна Блокова основа за беседка с барбекю

купчинаФондацията на кокили под беседката с барбекю

панделка Ивице основа за беседка с барбекю

монолитенМонолитна основа за беседка с барбекю

 

Барбекю навън ... или в???

Има такъв проблем (за който може би не сте се замисляли, но ще предупредим), че по време на готвене, например барбекю Винаги сякаш отпадаш от компаниятазащото трябва постоянно да стои настрана над барбекюто, докато другите се забавляват да се отпускат и дори да не идват при вас. Затова идеята да се направи барбекю вътре в беседката, а не някъде в далечината, много здрав !!!

Но в същото време: дим, сажди, капки мазнини и разбира се опасност от пожар.

Следователно вие решавате.

 

метал вал с фурна и тава за печене

Това е отличен видео преглед на оптималната беседка от профилна тръба с вградена печка и тава за печене. Разбира се, малко хора имат възможност самостоятелно да направят един и същ дизайн точно. Но като гледате това видео, можете да оцените и да решите дали да поръчате тази опция от майсторите или да купите завършен.

 

Беседка с барбекю от трупиБеседка, изработена от трупи

Ако финансите позволяват, тогава вероятно е по-добре да поръчате такава беседка във фирмата, произвеждаща каюти по поръчка, като едва ли ще успеете сами да го създадете. Тук вие решавате или скъпо, бързо и красиво, или безплатно, за дълго време и как да го получите. Страхотен модел за големи компании

Прост модел беседка с печкаПроста беседка с фурна

Това е прост модел на отворена беседка с обикновен модел на пещ, без излишъци. Съветваме!

Ето стъпка по стъпка снимки за направата на метални беседки със същата форма от профилна тръбаhttps://i.expert-h.com/besedki/proekty-foto-poshagovye-instrukcii

Просто барбекю с плотПросто барбекю с плот

Това е прост модел мангал с плот. Обърнете внимание на големия брой полезни отделения и рафтове.

 Проста беседка с обикновена печкаДруг модел: обикновена беседка - обикновена печка с тухлен комин. Това е снимка на беседка за почивка в лагерно място.

Лятна кухня с покрив от поликарбонатЛятна кухня с покрив поликарбонат.

Това със сигурност не е беседка, но тук искаме да насочим вниманието ви към покрива. Тази идея може да послужи като писмо за бъдещите ви планове за производство на беседки. Обърнете внимание, че сега правят такъв поликарбонат, който може да издържи на удара на кувалда (това се казва за скептиците).

 

 

Барбекю от тухли в беседката. Майсторски клас

Обем на тухла = "три ниви"

Проста неподвижна скара за барбекю в беседкатаТова е прост мангален модел на малък мангал за лятна резиденция. Авторът се умори да пържи месо по кортовете и той реши да повиши нивото на барбекюто, за да може да се пържи, докато стои. Всъщност се оказа красива тухлена стойка под метално барбекю с шикозен комин. Както можете да видите, решетката е монтирана върху здрава основа и цялата конструкция е много естетична
Коментарът на автора за лепилото, използвано вместо цимент: „Специално лепило за печки и камини, температурата, посочена на опаковката, е 600-800. За да спестя пари, добавих лепило за плочки за подово отопление точно над камината.“

Тестовете показват, че барбекюто получава достатъчно въздух, въпреки затворения дизайн
Тухлата е обикновена, обърната.

Напречното сечение на комина за добра тяга трябва да бъде 250 мм х380 мм, тогава няма да има дим в очите.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/besedki/1155#sigFreeIdba701105d8

Прочетете и статията за "Бразили от тухла"https://i.expert-h.com/mangaly/iz-kirpicha-svoimi-rukami

 

 

Барбекю с дъгообразен покрив в беседката направете сами

Инструкция стъпка по стъпка - майсторски клас

Кипърска барбекю скара с дъгообразен покрив в беседкатаАвторът решил да направи мангал, начертал беседка с мангал (виж галерията), преброил материалите, отишъл до магазина, където харесал пейка, изработена от естествен камък. Той ме помоли да направя крака с височина 75 см и това послужи като основа за цялата структура. На който положи всички тухли. Както виждате на първите снимки от обратната страна, той направи тухлена стена, за да подкрепи плочата, така че точно да поддържа тежестта на тухлите.

Между другото, на снимката в галерията ще видите два варианта на покрива за този модел, просто е, че авторът не е харесал първия вариант и той го е преасфалтирал.

Прочетете описанието на този дизайн на връзката по-долу

Минусът на конструкцията според автора е, че част от дима все още се връща обратно през камината. В коментарите той бе посъветван да направи тръбата с 2 м по-висока, но авторът ще сложи в тръбата специален вентилатор, устойчив на температура (която той вече има).
Според правилата за изграждане на камини, напречното сечение на тръбата трябва да бъде най-малко 1/4 от портала на камината, но тук тя е очевидно по-малка, поради което пуши /

Моля, обърнете внимание, че тръбата е облицована с декоративна тухла, която е направена от компресиран пясък, който почти не провежда топлина. Което намалява риска от пожар.

Основата под печката е лента с фитинги за цялата беседка.

Маса в беседката от масив кестен по поръчка, букови столове

бюджет:
130 огнеупорни тухли по 60 r всяка
250 декоративни за 27 r
200плочки на 22 r
каменна маса 12 tr
три торби с наставка 1500 r
часовник 3500r

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/besedki/1155#sigFreeIdf4f2e4c696

 

Проектът на дървена беседка с барбекю от тухли. + Снимка

Направи си сам мангал комплекс от червени тухли в беседкаТова е проект на дървена беседка с барбекю, изработена от тухли, която можете да направите със собствените си ръце. Проектът беше направен в Google SketchUp 8.

Под всеки стълб е бетонен пиедестал, само 8 пиедестала. А под барбекюто има своя собствена основа, две fbs 50/200/50, а отгоре още 20 см. Бетонът се изсипва с армировка. Значи натоварването е различно навсякъде.

Характеристики на материали за беседка с барбекю
Размер 6 на 4. Покрив един наклон 7 * 3. Изсипани 8 палци под барбекю сложиха два Fbski. 25 броя дървен материал 150 * 150 * 6, дъска 150 * 50 * 6 40бр. (Гребени) и 60бр. Под, дъска 150 * 30 * 4 65бр. Щайга. Професионален лист 13 листа 3 * 1.25.
Тухла: 600 броя (използван червен Сталин)
Мангал ще бъде украсен с див камък, а плотът ще бъде мебели под Бял мрамор
Вътре ще има желязно барбекю

Коментар на фотографа: "Топлината е добра и много дълга."

Направи си сам мангал комплексен проект от тухла в беседкаАвторът има солиден опит в работата с пещи и твърди, че червената тухла е много по-добра от огнеупорна и затова използва само червено, прочетете коментарите му в статията си на линка по-долу.

Беседката ще бъде остъклена от вятъра.

И още един полезен коментар на автора: "Амортисьорът, така че когато дървата изгорят и останат само въглищата, тя не е напълно затворена, за да не изгори и топлината е максимално силна, така че казанът да загрее. Циментът и глината не са съвместими понятия. Разтворът е цимент и пясък. По принцип домашните печки направена от смес от пясък и глина. По отношение на тръбата, тя трябва да е точна над билото, можете да натрупате метал. "

Проектът на беседката и процесът на нейното изграждане

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/besedki/1155#sigFreeIde170498b04

Снимка за барбекюто

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/besedki/1155#sigFreeId4595902a3e

 

 

Как харесвате такъв компактен четиристранен комплекс ???

Компактен четириъгълен комплекс

 

 

Направи си дървени павилиони 300 снимки, рисунки, диаграми

Тук можете да намерите малка галерия от DIY дървени беседки. Разбира се, можете да съберете повече снимки, защото има милиони опции. Всяка беседка, направена не според шаблона, а от собствените си ръце, дори според стандартните рисунки, все още е произведение на изкуството. Тук се събират сравнително прости конструкции, което може да направи всеки майстор, който няма много опит. Разбира се, има примери за индустриални продукти, може да е полезно.

Чертежи на квадратни беседки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/besedki/1155#sigFreeId5ada0681b4

Квадратни беседки 150 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/besedki/1155#sigFreeId457faad387

Чертежи на шестоъгълни беседки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/besedki/1155#sigFreeId94337e37c5

Направете сами шестоъгълна беседка 50 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/besedki/1155#sigFreeIdd44ba8b697

Чертежи на осмоъгълни беседки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/besedki/1155#sigFreeIdcc2e795133

Направи си осмоъгълна беседка 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/besedki/1155#sigFreeId5bbbaa169f


Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...