Публикувано в Барбекю грил

Направи си грил маса 700 снимки, стъпка по стъпка инструкции

маса за грил маса за грил

Тук ще разберете какво е необходимо, за да направите зоната за барбекю удобна. Статията съдържа няколко опции, как да си направите маса за скара, Всеки от тях е функционален и привлекателен, но има свой собствен стил. Градинска маса ще ви помогне да организирате по-добре процеса, много удобен, когато всичко е под ръка, особено ако готвите на открито. Сега можете да се съсредоточите върху най-важната част - храната.

От статията ще научите как да направите маса с вградена скара, помощни мобилни масички за колички, подвижен плот за маса за верандата, а също и как да направите полезни барбекю аксесоари и други необходими неща. Надявам се тази информация да ви вдъхнови да създадете свой собствен проект.

 

Барбекю маса

барбекю масаФилософия на това барбекю маси се крие във факта, че всеки участник в пикника може да готви каквото пожелае и независимо да следва ястие, приготвено на дървени въглища, като не напуска масата. Въпреки че дизайнът е доста удобен, поне не е нужно да се притеснявате, че ще заровите краката си в гореща кутия, но има много нюанси, които трябва да вземете предвид при направата му. Основните проблеми са прегряване, тегло и разбира се, външни фактори, тоест метеорологичните условия, тъй като ще бъде трудно да движите масата постоянно.
Размерът на масата е предназначен за 12 души, така че за такава дължина (250 х 120 см) е необходима метална рамка, която ще помогне за предотвратяване на различни деформации поради прекомерно тегло.

Метална рамка

Металната рамка е изработена от кухи квадратни тръби 60 х 60 мм, дължина 220 см и ширина 100 см с четири крака 73 см височина. В централната точка на рамката е разположено приспособление за барбекю. Тогава цялата горна повърхност беше облицована с циментова плоча, главно за пожарна безопасност. Повърхността на плотовете е облицована с водоустойчив шперплат. В централна точка под масата е дървена кутия, която затваря барбекюто.

барбекю

За да почистите, барбекюто може да бъде премахнато и след това върнато на мястото си. Горната повърхност е направена в естествен цвят на дърво и лакирана, а останалата част е боядисана в черно. Освен това, когато масата не се използва като барбекю, за дупката е предвидено специално покритие, така че дизайнът да изглежда като обикновена маса.

тестване

Според автора на проекта, с малко количество въглища можете да готвите за три часа или евентуално и по-дълго. Топлоизолацията работи перфектно и се следват мерки за безопасност. Единственият проблем е димът от скарата. Затова си струва да помислите как да направите качулка.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/barbekyu/1018#sigFreeId95b9211cc2

Диаграма на грил маса

оформление на грил масатаВероятно сте виждали тази снимка в Pinterest, ако, разбира се, се интересувате от тази тема. Ето плановете, чрез които можете да направите това направете маса за грил, Вярно е, че те не съдържат инструкции за горната част на таблицата. Авторът планира да направи конкретен работен плот, за да вмъкне решетката, но трябваше да се откаже от тези планове по технически причини. Следователно масата е направена изцяло от дърво и перфектно изпълнява своите функции, едно сгъваемо чекмедже си заслужава какво. В допълнение, това е здрав дизайн, устойчив на атмосферни влияния и трябва да признаете, че изглежда много привлекателно естетически! Но ако идеята ви е харесала с конкретен плот, можете сами да финализирате проекта, като просто подсилите краката и рамката.

Размери в инчове, 1 "е един инч, преведено 2,54 cm.

Списък на заготовки:

Барове 2x3 (50 x 76 мм)

 • 4 броя 49 "дълги (носилки)
 • 4 броя 32 "дълги (крака)
 • 2 бр. 24 "дълги (рафтове)
 • 2 броя дълги 24 1/2 "(прегради)
 • 8 броя дължина 25 "

Дъски 1x6 (25 x 152)

 • 15 броя 28 "дълги (полкове и странични нива)
 • 7 бр. 22 "дължина (предно и задно чекмедже)
 • 6 броя 21 "дълги (страни" чекмедже ")
 • 3 бр. 22 "дълга (дъното на чекмеджето)

Дъски 1x2 (25 х 50 мм)

 • 2 бр. 24 "дълги (предни стелажи за чекмеджета)
 • 2 бр. 17 "дълга (рамка за чекмедже)
 • 4 броя 19 "дълги (рамки за водачи на чекмеджета)
 • 4 броя 21 "дълго (чекмедже)

Размери:

Ширина 56 1/2 "(144 см), Дълбочина 30" (76 см), Височина 33 1/2 "(85 см)
(размерите са базирани на препоръчителния размер на плота, като се вземе предвид височина 1 1/2 инча).

 • Стъпка 1: Започнете с направата на основната рамка с помощта на лепила и винтове за дърво. Поставете горната рафт на необходимата височина, като се уверите, че тя съвпада с предната и задната рамка.
 • Стъпка 2: Инсталирайте страничните релси, както е показано. Това, на което трябва да обърнете специално внимание, са долните и средните подрамки.
 • Стъпка 3: Закрепете средните релси за горния рафт.
 • Стъпка 4: Направете рамка на предното чекмедже.
 • Стъпка 5: Направете задната рамка за чекмеджето.
 • Стъпка 6: С помощта на 21-инчовите напречни ленти направете кутия, както е показано на снимката.
 • Стъпка 7: Попълнете кутията, като закрепите страничните дъски с винтове отпред и отзад на рамките. Завинтете винтовете от вътрешната страна на кутията във външните панели.
 • Стъпка 8: Нарежете четири детайла по размер. Това ще бъдат предната и задната дъска за рафта. Поставете отново детайлите от долния рафт.
 • Стъпка 9: Поставете чекмеджето с помощта на уплътнението от 1/4 инча на дъното. Прикрепете пантите на чекмеджето. Ако е необходимо, добавете заключващ блок към вътрешната страна на рамката.
 • Стъпка 10: Закрепете страничните парапети с лепило и винтове.

Масата е готова! Изборът за покриване на плотове е безкраен, изберете всякакви - плочки, дъски, бетон! Препоръчителни размери на плота - 30 "(76 см) х 56 ½ (143 см)

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/barbekyu/1018#sigFreeId2e260d9bb3

Скара за пикник на барбекю

скара за пикникКак да направите мобилен и не много сложен скара за пикник с големи възможности за кулинарни експерименти. Основната характеристика на тази маса за барбекю е бетонният плот. Можете да го инсталирате във всеки ъгъл на градината или лятната вила и да организирате прекрасно Американски пикниккато готвите сочни пържоли и препечете наденички.

Масата е много лесна за производство, както можете да видите, като разгледате снимките стъпка по стъпка.

обучение

 1. Първата стъпка е да направите основа, която ще определи размера на скарата и най-важното - бетонния плот.
 2. Рамката е изработена от обработено дърво, така че да може да се използва на открито.
 3. Дървените дъски и греди се нарязват на подходяща дължина и се сглобяват. Целта е да получите четири стабилни крака и кутия, в която ще бъде монтиран изолаторът. За целта използвайте стандартни бетонни блокове. Внимавайте с размера; рязането на бетонни блокове е много по-трудно от дървените дъски.

Създаване на калъп за бетон

Бетонният плот е изработен от леене под налягане. Намерете дървена дъска с гладка повърхност. Когато решите коя скара се нуждаете и какъв размер ще пасне на основата, започнете да правите калъп.

Самата скара се нуждае от кръгла дупка и мрежа. Вижте дъската върху основен лист и няколко дъски, които да използвате като външен ръб. За да предотвратите проникването на бетон между дъските, запълнете всички пукнатини със силикон.

Производство на бетонни плотове

 1. Първо подгответе армировката от стоманена мрежа.
 2. Направете разтвор и попълнете подготвения формуляр.
 3. Когато половината е наводнена, инсталирайте армираща мрежа и изсипете останалата част от хоросана.
 4. Когато всичко изглежда добре, монтирайте дървената част и се уверете, че болтовете се придържат към бетона.
 5. Карайте отстрани при пълнене на формата и след това я отстранете с въздушни мехурчета.
 6. Тъй като разтворът започва да се втвърдява, поливайте го няколко пъти на ден. За висококачествено втвърдяване са необходими приблизително два дни.

монтаж

 1. За да премахнете бетонния плот от формата, развийте страните.
 2. Инсталирайте бетонни блокове в дървена стойка, за да направите огнище, където ще се разпали огънят.
 3. Нарежете решетката на решетката с метална резачка.
 4. Задайте плота за готвене.
 5. Поставете лист за печене в отворена кухина.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/barbekyu/1018#sigFreeIdf2097f3200

Маса за скара и дим

маса за скара и димТой е представен тук как да си направите маса за грил и пушек, Фактът, че такова нещо е необходимо, е известен на всички, които са организирали барбекю. Но първо трябва да си представите как ще изглежда. Авторът на проекта не искаше горният багажник да е висок, затова използва рисунка на човек, за да види нещата в мащаб и перспектива. Когато имате свои собствени рисунки, можете да започнете да събирате инструменти и материали, за да стартирате проекта. Знаете поговорката, изрежете седем пъти, веднъж ... ... или е обратното? :)

маса за скара и диммаса за скара и дим Инструменти и материали

Ето списък на използваната дървесинабяха извикани в този проект:

 • Дървени греди 4х4, общо отиде някъде 5 м
 • Плоча за плот 150x80 cm
 • Панел 10 см ширина х 1,5 см дебелина.
 • Бяла пластмасова решетка за преден капак

размери:

 • На 90 см от земята до плота
 • 1,8 м от земята до горната опора
 • 1,5 м отляво надясно
 • 80 см дълбочина

Основни инструменти:

Пробийте, изравнете и най-важното - молив

Погледнете стъпка по стъпка снимките на процеса. Въпреки че не са много подробни, вие също не правите синхрофазотрон. Накратко, процедурата е следната:

 1. Размерете краката си и ги щракнете в рамката.
 2. След това боядисвайте и оставете да изсъхне.
 3. Вижте горната част на масата от стандартно ПДЧ.
 4. В зависимост от вашия дизайн, дупките могат да бъдат пробити, където искате.
 5. Направете дупка във формата на U достатъчно, за да пасне на скарата и комина за дим.
 6. След това боядисвайте.
 7. След оцветяване оставете да изсъхне в продължение на няколко часа и започнете работа с частите, които ще бъдат над боядисаното ПДЧ.
 8. Както можете да видите на снимката, авторът е използвал дъски от борова дървесина, за да покрие боядисания плот. За стабилност добавете допълнителен крак.
 9. Не забравяйте да покриете всички ламели с висококачествена външна боя, така че дъжд, сняг и слънце да не повредят продукта.
 10. След като това приключи, добавете декоративна решетка отпред.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/barbekyu/1018#sigFreeId75d472a0fc

Странични маси за грил

странични маси за скараЕто как да направите заменяема страна барбекю масиизползване на дървени стойки за телевизор!

В допълнение към две стойки за телевизор, трябва да подготвите:

 • бормашина
 • Видях;
 • обикновени щипки
 • отвертка
 • лепило

Отстранете излишните отпадъци, отстранете винтовете и болтовете, които ще трябва да бъдат вградени в дървена тава.

Маркирайте къде тавата ще бъде прикрепена към решетката и къде ще има прорезни отвори за кухненски прибори.

Пробийте дупки, маркирани с боя и направете слотове за аксесоари.
Поставете подложките в отворите на скара във всички точки и натиснете масите навътре.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/barbekyu/1018#sigFreeId7e29e20349

Грил маса

маса за грил weberАко имате Вебер скара, тогава да направите маса за него изобщо не е трудно. Ще ви трябват метални тръби, тук използвахме тръби за кабел, лист шперплат или дървена дъска, размерът зависи от размера на решетката и от каква маса искате. Можете да използвате дъската, точно тогава ще има повече работа. Купете и монтажни стойки, каквито са показани на снимката.

Може би процедурата за правене на таблици не може да бъде описана, снимките говорят по-добре от думи.

Ясно е, че можете да оправите половинките по свой начин, тук няма сложна технология.

Задайте една от таблиците в центъра на дръжката на скара, както е показано на снимката. Това е моментна снимка отдолу.

маса за грил weberРегулирайте плота по протежение на тръбата. Може да се наложи да отрежете дървото малко, така че решетката да се впише плътно в жлеба.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/barbekyu/1018#sigFreeId4f952401a3

Маса за пикник

маса за пикникАко нямате собствена скара, можете да организирате барбекю на обикновена маса за пикник, Как? Просто направете огнище за огъня в плота, покрийте с решетка, тук решетката е готова. Това е, ако е опростено. Разбира се, правенето на обикновена маса за пикник не е проблем, можете да видите много опции за различни дизайни тук, Но за да изградите огнище, трябва да вземете предвид много нюанси, можете да прочетете повече за таблиците с камини в тази статия, По принцип всичко може да се направи, въпреки че представената маса с огнище не може да се нарече пълноценна скара; за огън тук се използва биоетанол за камини. Но така или иначе, по-добре от нищо. Как да направите тази таблица със собствените си ръце, погледнете стъпка по стъпка снимки, можете да прочетете инструкциите на сайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/barbekyu/1018#sigFreeId4a819131f9

Как да си направите грил количка

грил количкадомашно грил количка има плътна дървена основа с отвор за кръглата въглищна скара Weber. За да се движите, дизайнът е оборудван с колела и удобна дръжка, както и устройства за поставяне на кухненски прибори. Ако имате нужда от удобна маса за готвене на открито, тогава това домашна количка за скара перфектно ще изпълнява всички функции. Той има доста голяма работна повърхност за рязане на храна, куки и дръжка за кухненски съдове и подвижни колички.По принцип това е отлична мобилна маса, в допълнение, можете да я сглобите доста бързо, според автора, само за няколко часа.

 1. Пригответе скара. Ако инсталирате стара скара, почистете и измийте, като цяло, въведете в ред.
 2. Вижте всички дървени части по размер.
 3. Намерете стоманената тръба за дръжката и съединителите. Чист и оцветен.
 4. Сглобете рамката на плота, заковайте дъските. След това маркирайте дупката за скарата.
 5. Завийте краката. Като се имат предвид колелата, двата крака ще бъдат малко по-къси от останалите. Сглобете долната опорна рамка и долния рафт.
 6. Пробийте много малки дупки в стоманената шина, където ще бъдат колелата, и инсталирайте щифтове, за да ги закрепите. След това пробийте дупки в двата къси крака, за да поставите пръта и я закрепете с щифтовете.
 7. От маркировките изрежете дупка за скарата.
 8. Пясък на повърхността на количката
 9. Прикрепете дръжката.

Това, разбира се, не е подробна инструкция, а по-скоро работен план, Ако се интересувате от по-подробна информация, под галерията се намира връзка към сайта на автора. Между другото, за да разгледате крайния резултат и да разберете процеса на сглобяване много по-добре, не забравяйте да гледате видеото, което е на сайта!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/barbekyu/1018#sigFreeId2bad2aff33

Мобилна скара маса

мобилна скара масаЕто още една опция маса за грил, Много компактен и мобилен, можете да го инсталирате навсякъде във вашия двор или парцел в страната. Малкият размер ви позволява да го държите в градински навес за инструменти или на друго място. Газовата бутилка се побира удобно на долния рафт. Метална скоба помага да се задържи горната част на резервоара. За да направите това, болтовете за очи са инсталирани от двете страни. Месинговите куки са направени за кухненски прибори, можете да ги прикрепите отстрани, което е по-удобно за вас. 99% от цялата дървесина, която е използвана за направата на мобилната барбекю маса, е получена от разглобени палети. Не забравяйте да пробиете тестови отвори, преди да затегнете винтовете.

мобилна скара маса

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/barbekyu/1018#sigFreeId0d8e4fd10e

Грил маса

маса за грилЧудесно, ако имате скара, тогава е време да помислите, как да си направите маса за скара, Тази статия представя няколко варианта, въпреки че те се различават донякъде в дизайна, но същността на дизайна е в основата си същата. Повечето градински маси за скара са с компактни размери и оборудвани с колела за придвижване. Ето един прост и функционален вариант. Работен плот за нарязване на храна и приготвяне на месо, два долни рафта за съдове и кухненски прибори, куки за кърпи. Такава количка ще разтовари масата за хранене, ще служи като дъска за рязане за готвене и обикновена маса за коктейли след хранене.

маса за грилДетайли от дървена маса са изработени от ела. Трябва да го отрежете.

 • 4 броя дълги 92 см за горните дъски
 • 6 броя дълги 76 см за опори за рамка
 • 6 броя дължина 38 см за опори за рамка
 • 16 броя с дължина 46 см за рафта
 • 6 броя 27 инча 68 см дължина за клипове
 • 6 броя дължина 35 см

Стъпка 1 Подгответе детайлите

Закръглете всички краища на детайлите, след което шлайфайте повърхността с шкурка. Това ще придаде на количката завършен вид и ще бъде по-лесно за сглобяване.

Стъпка 2 Направете рафтове и горна опорна рамка

 • Поставете два 38 см заготовки между две дъски с дължина 76 см.
 • Пробийте два проходни отвора в двата края на всяка част от 76 см.
 • Закрепете рамката с винтове.
 • По същия начин направете още два кадъра.

Стъпка 3 Пробийте дупки

В зависимост от вида на винтовете, които използвате, дупките трябва да са малко по-малки от винта. Идеята е отворът да е достатъчно голям, така че винтът да преминава без разделяне на дървесината, но в същото време достатъчно малък, за да се държи нишката здраво.
Затегнете винтовете от дългите страни на рамката, изравнете с горната част. Пробийте на разстояние около 10 см и ги закрепете към рамките.

Стъпка 4 Закрепете рафтовете и горните дъски

 • Завършете горната част, като размиете четирите дъски в краищата.
 • Завъртете нагоре върху равна повърхност с хлабина 3 mm.
 • Пробийте два отвора, разпределени равномерно между късите щипки за двата края на дъските.
 • След това пробийте още пет дупки по страничните пръти.
 • Направете рафтовете по същия начин.

Стъпка 5 Закопчайте краката си

 • Измерете и маркирайте позицията на отворите за закрепване на щифтовете в горната част и рафтовете на алуминиевите ъглови крака. Горните краища на краката трябва да бъдат притиснати към долните повърхности на горните дъски.
 • Долният рафт е монтиран на едно ниво с долните краища на краката. Среден рафт по избор.
 • Оцветете краката

Стъпка 6 Завършете монтажа на дървени части

Нанесете тънък слой лак и оставете да изсъхне за времето, посочено в инструкциите на производителя (това може да бъде няколко часа, но най-добре през нощта). Ръчно разпечете повърхността с шкурка. Нанесете още два или три слоя.

СЪВЕТА, Лакът и другите външни покрития добре защитават повърхността от атмосферни условия, но не са безопасни за храна и не трябва да се използват на повърхности, които са в контакт с храна. Балсамът на повърхността на дървото съдържа минерално масло и пчелен восък и е безопасен за храна. Те обаче не са много устойчиви на атмосферни влияния. Затова се препоръчва просто да се използва климатик по-често.

Стъпка 7 Направете маса

 • Сглобете количката, като завиете краката си към ъглите на рафтовете с помощта на болтове с глава на шайба.
 • Първо направете едната страна, след това обърнете и завийте краката от другата страна. Съберете върха по същия начин.

Стъпка 8 Закрепете куките и ролките

 • Маркирайте мястото за куки и завийте с винтове.
 • Във всеки ъгъл пробийте дупка в рамката на долния рафт.
 • Завийте заключващите ролки в едната или в края на количката.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/barbekyu/1018#sigFreeId328d80fa82

Количка за скара

грил количкапрактичен барбекю маса Добавете стил и комфорт към всяка лятна кухня. Той е идеално място за съхранение и готвене на храна. Нарежете зеленчуци или парчета месо на дъска за рязане, след което изхвърлете отпадъците през отвор в плъзгащ се тиган от неръждаема стомана. Голямата скара се движи лесно, за да даде достъп до месо, риба, зеленчуци или лед, съхранявани в контейнери.

Поставете готварските книги на гърба, а подправките в тавата отляво. След угощението прибиращите се саксии, дъската за рязане и тавата за подправки са лесно свалящи се, така че да можете да миете и почиствате.

Какво ви трябва

Масата е изработена от червен кедърустойчива на гниеща дървесина, с която се работи лесно. За да направите същото като на снимката, ще ви трябва трион за маса. В идеалния случай е най-добре да използвате преносим ренде и рутер, за да направите мека крива на всеки ръб на плочата и около дупката в дъската за рязане.

Това, разбира се, е много оборудване за такава малка количка. Ако нямате тези инструменти, тогава използвайте циркулярен трион и сменете дюбелите. За да избегнете ненужно рендосване, направете тапици отделно.

 1. Затегнете и затегнете. Закрепете частите заедно и пробийте отвори за винтовете. Нанесете водоустойчиво лепило и затегнете винтовете.
 2. Инсталирайте краката. Пресечете двата задни крака, нанесете водоустойчиво лепило върху ставата и закрепете с винтове.
 3. Завийте щита от две части от акрилна пластмаса.
 4. Закрепете дървената дръжка на количката към горната рамка с лепило и винтове.
 5. Слот за ножове. За да създадете петте секции, на които ще висят ножовете, пробийте шест дупки през горната рамка и акрилните панели. Поставете дюбел във всяка дупка и изрежете.
 6. Долен рафт. Повалете летвите и фиксирайте върху рамката на разстояние 15 мм един от друг.
 7. Сглобете горната част с разделителната дъска и закрепете монтажа. Завийте клиновете в долната част.
 8. Завинтете релсите, които ще поддържат двата резервоара от неръждаема стомана.
 9. Затегнете гърба.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/barbekyu/1018#sigFreeIda1e07cd6ba

Как да си направите маса за скара на вътрешен двор

как да направите маса за скараДруг пример за това как да направите няколко кедър дъски и колела от косачка преносима скара количка, Това е много удобен дизайн, с просторен работен плот и долен рафт за поддръжка на табла, метални щифтове за окачване на аксесоари и колела, които ви позволяват да карате количка с чинии директно на вашите гости. Естествено устойчивият на гниене кедър е не само красив материал за работа, но и безопасен за обработка на храни. Следвайте инструкциите и след няколко часа не толкова упорита работа ще станете щастлив собственик на хубава маса за грил.

как да направите маса за скараматериали:

Дъски 1x4

 • 2 бр 100см
 • 2 бр 38 см
 • 8 бр 76 см
 • 2 бр. 88 см
 • 2 бр. 80см
 • 10 бр 46 см
 • 4 бр 8 см
 • 2 бр 12 см
 • 1 бр 73 см
 • 1 бр 55 см

И още:

 • 2 тънки поцинковани пръти с диагонал 43 cm
 • 4 поцинковани плоски шайби с отвор с диаметър ½ инча.
 • 2 галванизирани заключващи гайки ½ инча
 • Пластмасови джанти за косачки Maxpower 335080

Процедура за сглобяване на масата на скара перфектно показани в стъпка по стъпка снимки, ако се интересувате от инструкции с подробно описание на всяка стъпка, можете да посетите сайта на автора на проекта, ще намерите линка под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/barbekyu/1018#sigFreeId2d4a2f3230

Аксесоари за барбекю на магнити

аксесоари за грилЕто един лесен начин за съхранение аксесоари за грил барбекю на магнити, на разположение лесно, когато е необходимо. С магнитите Sugru + е много лесно да се направи! Кой не знае Сугра, това е самовтвърдяващ се каучук с невероятни свойства, може да се използва при всякакви условия, на открито и на закрито, при топлина и студ, дори при минус 50 °. Влажността няма значение, може да се третира като пластилин. Така че можете да използвате Sugru за почти всичко - дървена пейка, метална скара или тухлена стена. Независимо дали става въпрос за дръжка, изработена от пластмаса, метал или дърво, Sugru самозатвърдяващ се каучук ще се придържа към почти всяка повърхност!

Стъпка 1: Сподели Sugru

На първо място, отворете пакета и разделете Sugru на две части. Приблизително 60/40 за този проект.

Стъпка 2: Прикрепете магнит

 • Вземете повечето от двете парчета Sugru.
 • Защипете малка част с размерите на грахово зърно и нанесете върху повърхността, където планирате да залепите магнит. Това ще помогне да се създаде основно ниво.
 • Прикрепете останалото към гърба на магнита и натиснете здраво върху намазнения основен слой.
 • Изгладете краищата с пръст.

Стъпка 3 Създаване на основен слой

 • Вземете по-малката от двете части.
 • Нанесете отново правилното количество Sugru върху повърхността на аксесоара за барбекю.
 • Прикрепете останалото към основния слой и оформете в купол.
 • Изгладете краищата.

Съвет: За добро покритие потопете пръста си в сапунена вода.

Стъпка 4: Инсталирайте шайба за магнитен контакт

 • Натиснете магнитната шайба в Sugru
 • Отнемете излишъка, който излиза през средата.

Стъпка 5: Време е да използвате грила!

След 24 часа можете безопасно да използвате новия монтаж.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/barbekyu/1018#sigFreeIdf855c35dc9

Тавичка за барбекю

тава за барбекюКаква е разликата между табла за барбекю и дъска за рязане? Вярно, те изглеждат като дъски за рязане, но все пак има две основни разлики. На първо място, тава за барбекю по-тънка, за да донесете пържола или колбаси, не ви трябва дебела дъска. В този случай дебелината е приблизително три сантиметра. Второ, в тавата са предвидени специални канали за месни сокове. Както можете да видите, измененията не са големи, но съществени, направете си такава тава за барбекю и ще можете да оцените нейните достойнства.

 1. Тавата е сглобена от парчета дърво. Авторът събра всички фрагменти, които бяха, разположени и сортирани по вид, дебелина и т.н. Защо да ги сглобявате, за да получите естетически привлекателен вид и да ги слепите. Тавата се оказа доста тънка, с дебелина около 1,5 cm.
 2. След това плочите се нарязват на необходимата дължина. След като отрежете ъглите, почистете ъглите на шлайфа.
 3. Важен момент е правенето на канали за сок. За това авторът използва ръчна фреза. Необходимо е здраво да държите фрезата и да поддържате натиск върху ръба на тавата и много внимателно и бавно да завъртите ъглите. Излишно е да казвам, че този метод няма да работи, ако имате 90-градусови ъгли!
 4. CNC машина също е добър вариант, ако намерите подходяща шпинделна глава. Като цяло има много различни начини, най-важното - резултатът.
 5. Можете също така да направите плитка вдлъбнатина в един от ъглите, за да източите сока, ако е необходимо.
  По-късно добавих това към собственото си ястие за барбекю и установих, че работи

За покриване на автора използва смес от пчелен восък и минерално масло Clapham's Salad Bowl. Не знам или имаме такова нещо.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/barbekyu/1018#sigFreeId213497301f

Подвижен плот за скара на верандата

подвижен грил отгореЦел на създаването на тази малка маса за грил: Създайте допълнително пространство за чинии, тигани и други кухненски прибори. Основната идея е масата да бъде сменяема и да не се намесва на верандата или терасата, когато не е необходимо.

Конструкцията се състои от дървен плот за маса и носеща рамка, която държи плота и има достатъчно тегло, за да остане в работно положение на парапета. Авторът не планирал да прави стъпка по стъпка снимки, така че те се оказали някак спонтанни, но той предоставил няколко рисунки. Въпреки това, направата на маса за скара е сравнително леснопросто прочетете инструкциите. Ако не правите грешки, правенето на таблица няма да ви отнеме много време и инструкциите стъпка по стъпка ще ви помогнат в това.

Инструментите

 • подвижен грил отгореДва гаечни ключа, препоръчително е да подготвите парче тръба, за да създадете лост.
 • досие
 • Циркулационен трион
 • бормашина
 • български
 • Шлифовъчна машина или просто шпилка.

тръба:

 • 2 1/2 инчови тръби
  фланец
 • 3 мигача 1/2 инча 90 °
 • 2 тръби 20 и 25 cm
 • Адаптер 3/4 до ½ в при 90 °
 • 4 тръби 3/4 инча
 • 2 3/4 инчови Т-фитинга
 • 6 мигача 3/4 инча 90 °
 • краен капак 3/4
 • 3/4 тръба с дължина 46 см
 • 3/4 тръба с дължина 20 см

дърво:

Всякакви дъски с обща дължина приблизително 2,5 m
Структура за поддържане на тръби

Снимката показва три рисунки, които показват как всички компоненти на тръбите се вписват заедно, за да образуват различни области. На изображението можете също да видите как са ориентирани всички.

маса за грилмаса за грилмаса за грилРаботна поръчка

подвижен грил отгореСглобете в следната последователност, малко се различава от показаното на чертежа. Първо, точки 1 и 2, след това се свържете към тръбата 3/4 x 8 инча при 3, защото е по-лесно да комбинирате тези две свързващи тръби след свързването на всички части в 1 и 2. След това направете лост и се свържете към мигача 5

Уверете се, че всички връзки (навсякъде в тръбата) са много затегнати. Единствените връзки, които не е необходимо да бъдат усукани силно върху дръжката, които я правят подвижна.
Горна плота на горната част
За плота авторът използва подови дъски, така че масата да съвпада с подовата настилка на верандата. Работната повърхност без интервали, за да не изпадат малки предмети. За долната част е необходимо да вземете нещо достатъчно тежко, което да действа като баласт и да не му позволява да се преобърне, ако поставите нещо тежко.

 Поръчка за монтаж:

подвижен грил отгоре

 1. измерете и отрежете двете централни пръти (А и B)
 2. видях от напречната лента (C)
 3. сглобете три части заедно
 4. отцепете и шлайфайте горните дъски (D, E, F)
 5. централна дъска D на парчета ABCпротивоположния край C и прикрепен към А и B;
 6. централен панел E на парчета ABCDстиснете менгеме D и Eи прикачете E за А и B;
 7. централна дъска F на парчета ABCDEстягаща менгеме F и DE и прикачете към А и B;
 8. прикрепете G до дъното Fчрез поставяне Gпробийте дупки през Fпремахване Gпродължете дупките през целия път Fслед това ги закрепете с винтове, завинтете в плота
 9. G служи като амортисьор
 10. винт по същия начин Н и аз

завършване

Това е всичко. И двете части може да изглеждат тежки, но те са достатъчно леки, за да бъдат лесни за сваляне.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/barbekyu/1018#sigFreeIdc248154c5f

Маса с чекмеджета

маса за грилмного проста маса за грил от обикновени дървени щайги.
За плота ще ви трябват 3 дървени кутии, няколко пръта за рамката и дъска или плоча. Ако искате мобилна опция, тогава и колелата.
Ако нещо не е ясно с монтажа, има малка инструкция стъпка по стъпка на сайта, но мисля, че има достатъчно стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/barbekyu/1018#sigFreeIda39caf10d3

Водоустойчива кутия за съхранение на въглища

кутия за въглищаПоддържането на дървени въглища за къщи за скара или пушене у дома не е най-добрият вариант, но какво ще стане, ако в двора няма подходящо сухо помещение? Авторът реши този проблем, като направи водоустойчива кутия за съхранение на въглища и сега съхранява гориво, съдейки по снимката, на верандата. Фотогалерията по-долу показва как да използвате този електроинструмент, за да направите това просто, но много полезно нещо. Между другото, кутията е направена от стари палети, така че разходите са минимални. Авторът изчисли размерите, за да държи две пълни торби с дървени въглища, разбира се, можете да ги промените според вашите нужди.

Инструментите:

 • циркулярен трион
 • митра трион
 • монтаж пистолет
 • сортировач на вълна
 • Сандер
 • ножът

Стъпка 1: Демонтирайте палетите, нарежете дъските на размер и пясък, Размерите са в инчове. 1 "е един инч, а инчът е 2,54 cm

Останалото е доста просто.

Чекмедже 16 "x15" 2 'висок

Страници (24) 2 1/2 "X 24"

Долна (6) 2 1/2 "x14"

Страничен капак

(2) 1 1/2 "x16 3/4"

(6) 3 "x 15 3/4"

(2) 1 1/2 "X17"

 • Първо направете страните, без да сглобявате кутията. Тогава горната част. Дъното е последно, оставяйки дъното отворено, за циркулация на въздуха.
 • За да направите чекмеджето водоустойчиво, закрепете смоланата хартия отвътре и отдолу на върха.
 • Закрепете страните, след което сглобете дъното.
 • Грунд и боя.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/barbekyu/1018#sigFreeId0ad086142c

Подобряване на скара

маса за грилНадстройка или метод за грил ъпгрейд на газова скара, Като цяло как да направите газова скара в домашно изработена дървена маса. Пълноценното барбекю, разбира се, не се получава, но може би тази информация ще бъде интересна за някого. По принцип нищо сложно или оригинално. Основната задача е да прикрепите трилизирания барабан към рамката. Обърнете внимание, че дупките трябва да са ниски, така че барабанът за грил остава под границата, в реда, който ще бъде покрит по-късно. Използвайте краката, които вървят с грила, за да направите подложки. Е, правенето само на дървена маса за пикник не е проблем.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/barbekyu/1018#sigFreeIde55b26c085

Възстановяване на стара маса за скара

маса за грилТова е в случай, че имате стара скара, добре, или някой е на път да я изхвърли. Не се губете, вземете го, но как да го въведете в ред, можете да разгледате тези стъпка по стъпка снимки. Може би всичко това ще струва колкото купуването на нова лъскава скара, но има ситуации, когато този модел е подходящ по различни причини. Вероятно искате да го направите маса за грил се вписваха в определено пространство и имаха удобни за вас функции.

Удобно е, че дизайнът и основата са готови, а всичко останало може да се направи по ваша преценка.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/barbekyu/1018#sigFreeIdcb29954617

Как да превърнем празна тераса във функционално място за барбекю

място за барбекюСнимките стъпка по стъпка показват как да направите сладко барбекю кът на терасата. За съжаление авторът не даде инструкции, но идеята и последователността на сглобяване са показани на фотографиите доста подробно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/barbekyu/1018#sigFreeIdcd2e4de02f

Грилова островна маса

грил островна масаНаправете отворена кухня чрез инсталиране на газова скара в специално направена островна маса с гранитен плот, Това е чудесен начин да създадете нестандартна кухня без специални разходи и специални инструменти. Просто вземете стандартна готова скара и се адаптирайте към живота на острова. Не е нужно много да работите, освен барове и дъски, ще трябва да закупите бекелитен шперплат или морски шперплат, както обикновено се нарича. Това е фурнирен материал, импрегниран с формалдехидно лепило. Характеризира се с повишена устойчивост на влага и е много по-силен от другите видове. Най-голямата цена е гранитна плоча, но тя може успешно да бъде заменена с импровизирана бетонна плоча.

 1. Основен размер. Измерете ширината и дълбочината на решетката, като се уверите, че всички предмети стърчат от задната страна. Добавете 15 mm към всяко измерване. Това ще бъде размерът на отвора за скара. След това измерете разстоянието от пода до покритието и извадете 10 см. Това ще бъде височината на плота. След това определете общата ширина и дълбочина на островната таблица. Началната точка е ширината на скарата, умножена по три. Това ще даде равна повърхност от двете страни на скарата. Вземете дълбочината на скарата и добавете 17 см, за да определите общата дълбочина.
 2. Направете рамка. Оформете U-образен плот и основа за масата, като използвате общите размери на ширината, дълбочината и дупките за скарата.
 3. Създайте вертикални ъгли, като свържете две дъски с винтове. Извадете 10 см плюс дебелината на плотовете (обикновено 2,5 до 3,5 см) от общата височина на плотовете, за да определите дължината на стойките.
 4. Сглобяване на части. Поставете шперплат върху основната рамка. Прикрепете основата, стълбовете и горната рамка на всеки ъгъл с винтове. Завъртете завършената рамка и задайте краката да се подравняват във всеки ъгъл и център.
 5. Изберете материал за плота. Консултирайте се с местния производител на плот, за да изберете материал за почистване, който ще устои на елементите. След като материалът е избран и е зададено времето за изпълнение, помолете инсталатора да фокусира островната рамка, като добави 1-инчов надвес около периметъра. Не забравяйте да вземете предвид дебелината на всяка черупка в допълнение към изпъкналостта.
 6. Задайте островната рамка в крайно положение и проверете нивото. Регулирайте краката и, ако е необходимо, добавете пластмасово уплътнение.
 7. Задайте плота.
 8. Външната част на островната маса може да бъде завършена с всякакви декоративни материали по ваша преценка.
 9. Внимателно поставете отново решетката. Уверете се, че предната част е равна на повърхността на острова, за да се осигури циркулация на въздуха.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/barbekyu/1018#sigFreeId3f848f607c

Графична маса на грил

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/barbekyu/1018#sigFreeId2e7ff3af6f

Грил маса 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/barbekyu/1018#sigFreeId205c6f4e78

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...